Philips Performer Active FC8526/09 – aspirator cu sac modern, cu performanţe superioare la aspirare

Philips Peformer Active FC8526/09 este un aspirator cu sac de generaţie nouă, un model de înaltă calitate, rezistent şi eficient, conceput pentru a garanta o aspirare perfectă, într-un mod rapid şi confortabil, graţie setărilor şi tehnologiile avansate de care se bucură.

Reprezintă un model de 750W putere, ce realizează eficace aspirare de tip uscată, având o rază de acţiune de până la 9m. Deţine sac de colectare cu capacitatea de 4l, beneficiind de filtrare Hepa, respectiv EPA 10, cu micro filtrare pre-motor. Aceste filtre lavabile Hepa 10, asigură captarea firelor de praf fine, astfel încât să ofere un mediu curat şi sănătos, fără praf.

După părerea mea nu este deloc un aspirator costisitor, luând în considerare caractersticile numeroase ale acestuia. Aşadar, produsul de faţă se poate procura din stocul celor de la eMag cu preţul de 729 de lei (vezi preţ actualizat).

Tehnic discutând, este un model compact, extrem de uşor de utilizat şi de depozitat, având mânerul pentru transport poziţionat frontal. Prezintă un aspect plăcut, de dimensiuni reduse, respectiv 447 x 304 x 234 (W x D x H) mm, cântărind în jur de 5.2kg. Este de culoare bronzului, deţine variator de putere, de unde se poate seta puterea de aspirare, având un nivel de zgomot la utilizare de 79db. Ar fi de spus că are lungimea cablului de alimentare este de până 6m, astfel îţi oferă o rază de aspirare destul de largă.

Acelaşi aspirator Philips îl regăsim şi în ofertele celor de la Clickshop, Altex, evoMag şi Elefant.

Imagini cu Philips Performer Active FC8526/09 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În ciuda faptului că este încadrat în clasa de eficienţă energetică B, este conceput astfel încât să atingă performanţe maxime de aspirare, cu un consum energetic favorabil.

Beneficiază de tehnologia revoluţionară AirflowMax, ce garantează o performanţă extremă, optimizând fluxul de aer. În felul acesta, se permite desfacerea uniformă a sacului de colectare, oferind o putere de aspirare mai ridicată, chiar şi după umplerea sacului.

Aşa cum am spus, sacul de colectare are un volum de 4l. Este un tip de sac s-bag Classic Long Performance, ce permite o utilizare optimă mult mai îndelungată, decât a celor clasice, respectiv cu până la 50% mai mult.

La capitolul accesorii, ce vin odată cu aspiratorul, ar fi de enumerat următoarele: un accesoriu pentru locurile înguste, o perie mică, o perie specială (TriActive+), un accesoriu pentru blana animalelor, un tub telescopic din metal şi un derulator de cablu automat.

TriActive+ este un cap de aspirare 3 în 1, ce adună perfect până şi cele mai mici particule de praf. Aplică dintr-o mişcare 3 acţiuni eficiente de curăţare, precum curaţă eficient şi în profunzime, aspiră cu uşurinţă obiectele mari şi adună praful de pe lângă pereţi şi mobilă, graţie celor două perii laterale.

Deţine un mâner ergonomic de dimensiuni generoase, astfel încât permite aspirarea comodă a colţurilor greu de atins. Aspectul extra lung asigură o rază de acţiune largă, pentru o aspirare uşor accesibilă.

Mulţumită periei Turbo, covoarele vor fi aspirate în profunzime, înlăturând cu usurinţă scamele şi părul. Peria de tip rotativă, ce se află în interiorul capului, ajută la eliminarea eficientă a prafului şi părului, garantând o bună performanţă de curăţare.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Philips Peformer Active FC8526/09 este un aspirator cu sac atractiv, cu performanţă superioară de aspirare, garantând rezultate rapide şi eficiente, într-un mod de utilizare confortabil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Design plăcut
  • Raport calitate-preţ favorabil
  • Eficienţă ridicată la aspirare
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.