Philips Intelia Evo Class HD8752/99 – espressor automat cu râşniţă integrată, modern şi inteligent

Philips Intelia Evo Class HD8752/99 este un espressor de cafea automat, recent apărut pe piaţa electrocasnicelor, ideal în orice bucătărie modernă, capabil să prepare cele mai gustoase băuturi calde pe baza de cafea.

Vorbim despre un produs nou, ce are o putere de 1850W, o presiune de abur de 15 bari, echipat cu un rezervor de apă cu capacitatea de 1.5l, cu un compartiment pentru cafea de 300g şi cu râşniţă de cafea din ceramică.

Cât despre preţ, modelul de faţă îl găsim în oferta celor de la eMag la preţul de 2.449 de lei (vezi preţ actualizat).

Este un aparat modern, de culoare argintie, ce prezintă o construcţie compactă şi elegantă. Cântăreşte aproximativ 8Kg şi măsoară doar 256 x 440 x 340(W x D x H) mm, astfel nici nu îi vei simţi prezenţa prin bucătărie.

Acelaşi model îl reîntâlnim şi în stocul de oferte al celor de la Flanco.

Imagini cu Philips Intelia Evo Class HD8752/99 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Alimentarea aparatului se poate face cu cafea boabe, beneficiind de râşniţă de cafea din ceramică. Mulţumită acestui lucru, vei savura întotdeauna cele mai aromate şi proaspete espresso, latte macchiato sau cappuccino, preparate într-un mod rapid. Nu doar atât, este de specificat faptul că modelul de faţă este capabil să prepare simultan două ceşti de băutură caldă dorită.

În privinţa funcţiilor, remarcăm funcţia avansată specială pentru cappuccino, dispozitivul pentru spumare, funcţia de autocurăţare, sistemul de apă fierbinte, pentru ceai şi sistemul anticalcar.

Se pare că cei de la Philips ţin la confortul dvs., astfel au creat acest espressor modern extrem de uşor de igienizat, graţie componentelor lavabile. Trebuie doar să puneţi sistemul de spumare a laptelui şi tăviţa de scurgere în maşina de spălat vase sau sub jet de apă, după care va veţi bucura de o curăţare rapidă şi economică.

În concluzie, Philips Intelia Evo Class HD8752/99 este un espressor de cafea automat, extrem de inteligent şi de modern, capabil să pregătească cele mai bune cafele.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor automat
  • Presiune abur 15 bari
  • Alimentare cu cafea boabe
  • Putere 1850W
  • Capacitate rezervor apă 1.5l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.