Philips HQ6923/16 – aparat de ras fără fir, cu un design ergonomic şi modern

Philips HQ6923/16 este un aparat de ras extrem de eficient, cu un cost de achiziţie super avantajos, capabil să asigure un bărbierit ireproşabil.

Ei bine, avem de-a face cu o maşină de ras fără fir, ce deţine acumulator integrat, garantând o autonomie de până la 30 de minute, benficiind de 3 dispozitive de tăiere.

Este un produs ideal pentru orice bărbat, fiind extrem de accesibil ca şi preţ, astfel este pus în vânzare de către eMag la preţul de doar 149 de lei (vezi preţ actualizat).

Se evidenţiază printr-un design ergonomic, ce garantează o manevrabilitate optimă. Este de culoare neagră, modern şi atractiv, de dimensiuni reduse.

Acelaşi aparat de ras cu acumulator îl regăsim şi în ofertele celor de la evoMag, Flanco, Cel, Elefant şi Altex.

Imagini cu Philips HQ6923/16 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Capacitatea acumulatorului din dotare are o autonomie de până la 30 de minute, având un timp de încărcare de 8h, beneficiind de indicator de încărcare.

Dispune de sistem de bărbierire CloseCut şi de sistem de urmărire al conturului Reflex Action, cu capete flotante individuale.

Se laudă cu lame CloseCut din oţel inoxidabil, extrem de rezistente, cu ascuţire automată, astfel nu se vor uza, asigurând un bărbierit precis şi fiabil.

Ca şi accesorii, ce vin odată cu aparatului, ar fi peria pentru curăţat şi capacul de protecţie al acestuia.

Acestea fiind spuse, Philips HQ6923/16 este un aparat de ras cu acumulator, extrem de accesibil şi de eficient, ce asigură un bărbierit confortabil şi rapid.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aparat de ras fără fir
  • 3 dispozitive de tăiere
  • Autonomie 30 min.
  • Lame din oţel
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.