Philips HD8847/09 – espressor de cafea complet automat, cu performanţe superioare în prepararea cafelelor

Philips HD8847/09 este un espressor inteligent, foarte atractiv din punct de vedere al funcţiilor din dotare, conceput pentru a prepara o cafea clasică gustoasă sau un espresso excelent, din boabe de cafea proasete şi împarfumate.

Este un model de 1850W putere, de tip automat, ce prepară rapid şi uşor cele mai bune cafele, espresso sau cappuccino. Deţine un rezervor de apă cu capacitatea de 1.8l, destul de generos aş spuse, pentru un număr ridicat de cafele. Containerul pentru cafea are capacitatea de 250g, presiunea aburului este de 15bari, fiind echipat şi cu rezervor pentru lapte, de 0.5l. Este de remarcat afişajul distins, ce aduce un plus de eleganţă espressorului, de pe care se pot urmări setările şi tipul de preparare al băuturii.

În ciuda atâtor funcţii şi tehnologii performante de preparare a băuturilor calde, preţul de achiziţie este pe departe extrem de avantajos, astfel modelul de faţă se întâlneşte în oferta magazinului online eMag la preţul excelent de 1.699 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa caracteristicilor tehnice, obsevam o construcţie de calitate înaltă, modernă şi elegantă, de culoare neagră. Măsoară standard 215 x 429 x 330(W x D x H) mm, cântărind în jur de doar 7.2kg. Ar fi de spus că deţine râşniţă de cafea din ceramică, rezervor de apă detaşabil şi cablu de alimentare cu lungimea de 0.8m.

Acelaşi espressor performant ideal pentru orice bucătărie, fie de acasă, fie de la serviciu, îl regăsim şi în ofertele celor de la Altex, Elefant, Cel, evoMag şi Clickshop.

Imagini cu Philips HD8847/09 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vorbim despre un espressor inteligent, dotat cu râşniţă de cafea din ceramică, ce oferă posibilitatea alimentării atât cu cafea boabe, cât şi cu cafea măcinată. Aceste râşniţe 100% din ceramică, previn gustul cafelei arse, concepute astfel încât să nu încălzească boabele de cafea excesiv. Totodată, graţie materialului ceramic, performanţele sunt mai ridicate, iar utilizarea pe cât se poate de silenţioasă.

De acum, vei obţine mereu o cafea ideală, după gustul tău, datorită setărilor de concentraţie, de temperatură şi de tărie. Pe lângă aceste setări, funcţia de memorare îţi oferă posibilitatea setării cafelei ideale, astfel încât concentraţia să fie salvată pentru celelate cafele.

CoffeSwitch este un sistem inteligent ce îţi oferă posibilitatea alegerii cafelei, în funcţie de dispoziţie sau de moment, astfel încât să simţi cu adevărat gustul unei cafele aromate, preparată de un espressor complet automat.

Display-ul intuitiv pune la dispoziţie informaţii relevante, pentru a obţine performanţe cât mai superioare din partea acestuia. Panoul de comandă este poziţionat frontal, echipat cu butoane elegante, astfel încât doar printr-o simplă atingere de buton, să prepare o gamă diversificată de băuturi predefinite.

Dispune de 5 nivele de măcinare a cefelei, de la cea mai fină la ceva mai grunjoasă, astfel încât este capabil să prepare cafele după gustul fiecăruia.

Este echipat cu scurgere ajsutabilă pentru cafea, astfel indiferent de dimensiunile ceştilor sau paharelor, poţi încadra pe poziţia fără probleme orice recipient de până la 15cm.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Philips HD8847/09 este un espressor de cafea complet automat, cu performanţe ridicate în prepararea rapidă şi uşoară a cafelelor şi băuturilor calde pe bază de cafea.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Complet automat
  • Presiune abur 15 bari
  • Alimentare cu cafea boabe şi cafea măcinată
  • Râşniţă din ceramică
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.