Philips HD8844/09 – espressor de cafea super-automat, cu râşniţă integrată

Philips HD8844/09 este un espressor performant de cafea, un aparat de tip super-automat capabil să prepare o multitudine de băuturi calde pe bază de cafea, şi nu numai. Reprezintă un model compact şi distins, ce se integrează perfect în stilul oricărei bucătării moderne.

Ei bine, discutăm despre o variantă de 1850W putere, de tip super-automată. Are o presiune de 15 bari, poate fi alimentată atât cu cafea măcinată, cât şi cu cafea boabe, având o capacitate pentru 2 ceşti. În partea frontală deţine panoul de control, format dintr-un display LCD şi din 6 butoane de comandă.

Acest model HD8844/09 poate fi procurat online şi din magazinul eMag, cu costul de achiziţie de 1.619 lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, impresionează plăcut printr-o construcţie elegantă de culoare neagră, cu finisaje argintii. Ca şi detalii tehnice, ar fi de spus că măsoară standard 215 x 429 x 330 (W x D x H) mm, că are o greutate de aproximativ 7.2kg şi că lungimea cablului de alimentare măsoară 0.8m.

Modelul de faţă este disponibil online şi în magazinele Cel, Flanco şi evoMag.

Imagini cu Philips HD8844/09:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam, acest espressor de cafea de la Philips acceptă să fie alimentat fie cu cafea boabe, fie cu cafea măcinată. Acest fapt se datorează râşniţei ceramice pe care o deţine integrată, capabilă să râşnească corect boabele de cafea, astfel încât să menţină aroma intactă.

Este un produs foarte uşor de utilizat, dar şi de igienizat. Spun asta datorită compoentelor detaşabile, precum rezervorului de apă din plastic cu capacitatea de 1.8l, compartimentului de cafea cu capacitatea de 250g şi tăviţei de picături din oţel inoxidabil.

În privinţa funcţiilor speciale, include sistem special pentru prepararea Cappuccino, dispozitiv automat de spumare a laptelui (Pannarello), funcţia de preparare în avans, funcţia de setare a temperaturii (3 nivele), funcţia de setare a gradului de măcinare (5 nivele), sistem automat de decalcifiere, funcţie de autocurăţare, râşniţă ceramică încorporată şi fierbător din oţel inoxidabil.

Oferă posibilitatea personalizării în funcţie de băutura dorită. Astfel, permite setarea temperaturii, volumului ceştii şi concentraţiei cafelei.

Aşa cum am spus, poate prepara simultan două ceşti de cafea deodată. Înălţimea ceştii trebuie să măsoare maxim 152mm. Ca şi timp de preparare, porneşte de 45 de secunde la espresso, până la maxim 100 de secunde la cafea lungă.

Având o putere 1850W, necesită o alimentare la o tensiune de 230V, cu o frecvenţă de 50Hz.

Opinii pro și contra :

Concluzionând, Philips HD8844/09 reprezintă un espressor de cafea super-automat, echipat cu râşniţă ceramică încorporabilă. Este un produs performant şi modern, capabil să obţină cele mai bune băuturi calde pe bază de cafea.

Concluzie :

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 1850W putere
  • Automat
  • Modern
Contra:
  • Nimic

4 thoughts on “Philips HD8844/09 – espressor de cafea super-automat, cu râşniţă integrată

  1. Buna ziua! O intrebare… mentionati ca se poate face cafea la acest espressor si cu cafea macinata. Unde anume se pune aceasta cafea macinata si trebuie selectat ceva inainte? Daca nu pun boabe nu merge.

    1. Buna ziua! Se pune doar cantitatea necesara pentru o cafea cu masura care a venit in pachet cu aparatul. Cititi manualul pentru a urma pasii deoarece cafeaua se adauga in timpul procesului de preparare. Sub acel capac se afla o palnie care directioneaza cafeaua in cupa, nu un recipient din care aparatul trage cantitatea necesara unei cafele. O zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.