Philips HD8841/09 – este un espressor automat de cafea, cu râşniţă integrată, rapid şi eficient

Philips HD8841/09 este un espressor de cafea performant, de tip automat, modern şi eficient, capabil să pregătească cele mai delicioase cafele , într-un timp pe cât se poate de scurt.

Acesta are o putere de 1850W, fiind echipat cu un rezervor de apă de 1.8l, cu râşniţă de cafea din ceramică, cu un compartiment de cafea de 250g, cu un display LED, având o presiune a aburului de 15 bari.

Preţul aparatului este pe măsura performanţelor, nu foarte accesibil aş spune, astfel este pus în vânzare de către eMag la preţul de 2.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al specificaţiilor şi detaliilor tehnice, cât şi estetice, se face plăcut prin exteriorul său modern şi elegant, de culoare neagră. Ca şi construcţie, măsoară 215 x 429 x 330(W x D x H) mm, cântăreşte aproximativ 7Kg, are lungimea cablului de alimentare de 0.8m şi rezervor de apă detaşabil.

Acest espressor de cafea automat de la Philips îl întâlnim şi în ofertele celor de la Altex.

Imagini cu Philips HD8841/09 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Prepararea cafelelor se va realiza într-un mod rapid, alimentând aparatul cu cafea boabe. Beneficiind de râşniţă de cafea incorporată, întotdeauna vei savura cea mai proaspătă şi gustoasă cafea.

Funcţiile aparatului de faţă sunt: funcţia de autocurăţare, funcţia cappuccino, funcţia de setare a gradului de măcinare al cafelei, sistemul anticalcar, sistemul de setare a cantităţii de cafea şi sistemul de apă fierbinte, pentru ceaiuri.

La pachet cu noul espressor vin şi două pachete de cafea boabe Jacobs Mild şi Jacobs Dark cadou.

În concluzie, Philips HD8841/09 este un espressor automat de cafea, cu râşniţă incorporată, capabil să prepare rapid cele mai savuroase băuturi calde pe bază de cafea, cu cafea proaspăt măcinată.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor automat
  • 15 bari
  • Alimentare cu cafea boabe
  • Capacitate pentru 2 ceşti
  • Capacitate rezervor apă 1.8l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.