Philips HD8834/19 – aparat de cafea super-automat de 1850W putere

Philips HD8834/19 reprezintă un espressor de cafea super-automat, capabil de a prepara rapid şi uşor o gama largă de băuturi delicioase pe bază de cafea. Mulţumită specificaţiilor şi aspectului său, modelul de faţă poate fi o variantă potrivită atât în bucătăria de acasă, cât şi la serviciu.

Aşadar, vorbim despre un produs super-automat de 1850W putere, cu pompă de presiune de 15 bari. Deţine compartiment pentru cafea de 250gr, rezervor de apă detaşabil de 1.8l şi rezervor pentru laptop, având o capacitate pentru două ceşti.

Acest model recent HD8834/19 este deja disponibil în oferta online a celor de la eMag la preţul de achiziţie de 1.755 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, observăm o construcţie ultra-modernă şi elegantă de culoare argintie. Este conceput din materiale de calitate foarte bună, astfel cântăreşte în jur de 7.2kg şi măsoară standard 215 x 429 x 330 (W x D x H) mm. Cablul de alimentare din dotare măsoară o lungime de 0.8m.

Acelaşi espressor de cafea este prezent şi în magazinele online Flanco şi evoMag.

Imagini cu Philips HD8834/19:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, acest produs electrocasnic de bucătărie acceptă să fie alimentat atât cu cafea măcinată, cât şi cu cafea boabe, dat fiind faptul că integrează râşniţă de cafea. Vorbim despre o râşniţă 100% din ceramică, silenţioasă şi calitativă, ce asigură performanţă ridicată la râşnire. Boabele de cafea proaspete vor fi măcinate pe loc în doar câteva secunde, permiţând setarea gradului de măcinare.

În privinţa funcţiilor, producătorul Philips a prevăzut aparatul de faţă cu: sistem pentru Cappuccino, cu sistem de fierbere a apei (ceai), cu sistem de decalifiere, cu funcţia de autocurăţare, precum şi cu funcţia de setare a temperaturii.

În partea frontală a espressorului este proiectat un afişaj digital intuitv, ce oferă informaţii referitoare la funcţiile şi setările aparatului. Tot de aici poţi prepara în doar câteva momente băuturile predefinite, apăsând un singur buton potrivit.

Recipientul integrat pentru lapte asigură prepararea unui Cappuccino super-delicios la o temperatură optimă, într-un mod pe cât se poate de simplu şi de rapid. Trebuie doar alimentat rezervorul cu lapte şi acţionat butonul specific băuturii dorite.

Opinii pro și contra:

În concluzie, Philips HD8834/19 reprezintă un aparat de cafea super-automat de generaţie nouă, capabil să prepare rapid şi uşor cele mai delicioase băuturi dorite.

Concluzie:

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • Super-Automat
  • 15 bari
  • 1850W
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.