Philips HD8824/09 – espressor de cafea automat cu râşniţă din ceramică integrată

Philips HD8824/09 reprezintă un espressor de cafea automat, un model capabil să prepare cafeaua preferată doar printr-o simplă acţionare de buton. Obţine o aromă perfectă datorită râşniţei ceramice, ce scoate tot ce este mai bun din boabele de cafea proaspăt râşnite.

Este un model 1850W putere, de tip automat, cu o presiune de 15 bari. Deţine o capacitate pentru 2 ceşti, un rezervor de apă detaşabil de 1.8l, precum şi un container pentru cafea de 250g.

Din cafeaua proaspăt măcinată poate prepara rapid cele mai savuroase espresso, cappuccino, cafele sau latte macchiato.

Acest model HD8824/09 este comercializat online de magazinul de specialitate eMag, cu preţul de 2.059 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi design, poartă o construcţie modernă şi elegantă de culoare neagră, foarte uşor de integrat în orice stil de amenajare. Are o greutate de 7.2kg, măsoară standard 215 x 429 x 330 (W x D x H) mm, lungimea cablului de alimentare fiind de 0.8m.

Acelaşi produs de calitate este disponibil şi în magazinele Cel şi evoMag.

Imagini cu Philips HD8824/09 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam şi ceva mai sus, aparatul de cafea de faţă, poate fi alimentat doar cu cafea boabe. Datorită râşniţei integrate 100% din ceramică, aroma cafelei măcinate este perfectă, boabele nefiind supraîncălzite.

Noul espressor de la Philips vine prevăzut cu funcţia pentru cappuccino, cu funcţia de autocurăţare, cu dispozitiv de spumare, cu sistem de apă fierbinte (pentru ceai), cu sistem anticalcar, precum şi cu funcţia de setare a gradului de măcinare.

Sistemul de setare al gradului de măcinare al cafelei, permite obţinerea cu uşurinţă a gustului preferat de cafea.

Sistemul anticalcar are la bază un program special de detartrare, precum şi un ciclu special de autocurăţare.

Sistemul de spumare al laptelului adaugă automat o spumă densă de lapte, obţinând astfel o băutură absolut delicioasă.

În partea frontală a espressorului este proiectat panoul de control. Interfaţa intuitivă oferă o operare uşoară şi rapidă espressorului.

Datorită componentelor de preparare complet detaşabile, curăţarea aparatului este pe cât se poate de uşoară şi de rapidă.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Philips HD8824/09 reprezintă un espressor de cafea automat, echipat cu râşniţă 100% din ceramică. Este capabil să prepare o gamă numeroasă de băuturi, precum espresso, cappuccino, cafea, latte macchiato sau ceai.

Concluzie :

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 1850W putere
  • Automat
  • Cu raşniţă
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.