Philips HD8821/09 – espressor de cafea automat de 1850 putere, cu 15 bari

Philips HD8821/09 este un modern espressor de cafea de tip automat, ideal atât acasă, cât şi la seviciu. Impresionează printr-un desing atractiv, precum şi printr-un mod de preparare a cafelei extrem de rapid şi de confortabil.

Reprezintă un aparat automat de 1850W putere, ce are o presiune de 15 bari. Deţine râşniţă de cafea din ceramică, un rezervor de apă cu capacitatea de 1.8l şi un compartiment pentru cafea boabe de 250g.

Acest model HD8821/09 poate fi procurat deja din magazinul online eMag, cu preţul de 1.899 de lei (vezi preţ actualizat).

Privindu-l din punct de vedere estetic, prezintă o construcţie ultra-modernă de culoare neagră. Finisajele şi detaliile elegante, perfect definite, îl fac extrem de uşor de integrat în orice stil de amenajare, ocupând foarte puţin spaţiu. Tehnic vorbind, are o greutate de aproximativ 7.2kg şi măsoară standard 215 x 429 x 330 (W x D x H) mm, cablul de alimentare măsurând 0.8m.

Acelaşi aparat de cafea este disponibil şi în magazinul online evoMag.

Imagini cu Philips HD8821/09:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul espressor performant de la Philips se laudă cu o capacitate pentru două ceşti, alimentarea acestuia făcându-se doar cu cafea boabe. Râşniţa integrată din ceramică obţine o cafea foarte bine măcinată, cu o aromă intensă. Astfel, este capabil să prepare cele mai bune espresso şi cafele, precum şi ceaiuri.

În privinţa funcţiilor aparatului, se laudă cu funcţia pentru Cappuccino, cu funcţia de preparare în avans, cu funcţia de autocurăţare, cu funcţia de setare a cantităţii de cafea şi cu funcţia de setare a gradului de măcinare.

Deţine gură de scurgere reglabilă, dispozitiv de spumare, sistem de fierbere a apei, sistem anticalcar, precum şi taviţă de picături şi rezervor de apă detaşabile. Datorită celor două componente detaşabile, curăţarea aparatului este pe cât se poate de uşoară şi de rapidă.

Sistemul de fierbere a apei se dovedeşte a fi ideal pentru preapararea rapidă a ceaiurilor. Este de menţionat că fierbătorul este confecţionat din oţel inoxidabil (inox).

Datorită funcţiilor de autocurăţare şi anticalcar, funcţionarea aparatului va fi una pe cât se poate de perfectă, oferind întotodeauna aceleaşi băuturi gustoase şi aromate.

Opinii pro și contra:

În concluzie, Philips HD8821/09 reprezintă un aparat de cafea modern, performant şi eficient, capabil să prepare cele mai delicioase băuturi calde pe bază de cafea, şi nu numai.

Concluzie:

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 1850W putere
  • Modern
  • Automat
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.