PHILIPS HD8652/59 – espressor super-automat, cu râşniţă de cafea din ceramică

PHILIPS HD8652/59 este un espressor de cafea super-automat, conceput astfel încât să prepare uşor şi rapid cea mai delicioasă băutură pe bază de cafea. Se recomandă celor pasionaţi de cafea, celor ce vor să savureze cu adevărat o cafea aromată şi proaspătă, preparată numaidecât.

Vorbim despre o variantă de 1400W putere, cu o presiune de 15 bari, capabil să prepare cele mai gustoase Espresso şi Cappuccino. Deţine rezervor de apă (1l), compartiment pentru cafea boabe (180g), rezervor de lapte, precum şi râşniţă de cafea din ceramică.

Acest model HD8652/59 este disponibil şi în ofertele celor de la eMag, la preţul de 1.909 lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă un aspect modern şi ergonomic, ce se integrează perfect în orice tip de bucătărie. Deţine o carcasă modernă de culoare negru-argintiu, tăviţa de picurare, precum şi rezervorul de apă fiind detaşabile. Cântăreşte 7kg şi măsoară standard 420 x 325 x 295(W x D x H) mm, lungimea cablului de alimentare fiind de 0.8m.

Acelaşi aparat de cafea se regăseşte şi în stocul celor de la evoMag şi Altex.

Imagini cu PHILIPS HD8652/59 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se alimentează doar cu cafea boabe, recipientul de depozitare al acesteia fiind de 180g. Mulţumită râşniţei 100% din ceramică, cafeaua măcinată îşi va păstra savoarea şi aroma perfectă, întreg procesul de râşnire fiind pe cât se poate de silenţios. Este de specificat faptul că este capabilă să prepare simultan două ceşti de băutură, mulţumită funcţiei 2x.

Cei de la Philips au dotat espressorul de faţă cu un sistem special pentru Cappuccino, cu funcţia de Autocurăţare, cu râşniţă din ceramică, cu dispozitiv de spumare, cu sistem anticalcar, precum şi cu funcţia de setare a gradului de măcinare al cafelei boabe, cu 5 nivele de măcinare.

Sistemul Easy Cappuccino este capabil să realizeze cea mai gustoasă astfel de băutură, rapid şi uşor, cu o spumă densă şi bogată.

Pune la dispoziţie un buton selector pentru concentraţia cafelei, astfel încât să te bucuri de un espresso sau cappuccino perfect. În felul acesta, poţi seta cantitatea de cafea ce urmează să fie măcinată, pentru a obţine o băutură mai slabă sau mai tare.

La fel de interesantă este şi funcţia Memo, deoarece permite ajustarea şi salvarea cantităţii de cafea sau de cappuccino. Astfel, aparatul va şti exact tipul băuturii tale preferate.

Opinii pro și contra :

În concluzie, PHILIPS HD8652/59 este un espressor de cafea super-automat, echipat cu râşniţă din ceramică, capabil să asigure un mod de preparare rapid şi uşor.

Concluzie :

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 1400W putere
  • 15 bari
  • Super-Automat
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.