Philips HD8651/19 – este un espressor automat, de dimensiuni reduse, ideal în orice bucătărie modernă

 Philips HD8651/19 este un espressor automat, capabil să realizeze cele mai reuşite băuturi savuroase, din boabe măcinate pe loc, într-un timp foart scurt.

Avem de-a face cu un aparat de 1400W putere, ce are volumul rezervorului de 1l, capacitatea compartimentului de cafea de 180g şi poate prepara două băuturi simultan.

Preţul de achiziţie al unui astfel de espressor automat în magazinul eMag este în jur de 1.649 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere tehnic, pot spune că are o greutate de 7Kg, măsoară 420 x 325 x 295 (W x D x H)mm şi vine pe culorile alb, negru sau roşu. Beneficiază de rezervor de apă detaşabil, de râşniţă din ceramică, iar alimentarea aparatului se va face cu cafea boabe.

Acelaşi espressor de la Philips se poate achiziţiona şi din stocul magazinului Altex.

Imagini cu Philips HD8651/19 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Funcţiile acestui espressor automat duc la realizarea celor mai bune espresso sau ceaiuri calde, într-un mod pe cât se poate de rapid. Aşadar, câteva din acestea sunt: funcţia de autocurăţare, sistemul de apă fierbinte, pentru ceai, funcţia de setare a gradului de măcinare şi aşa mai departe.

Aşa cum spuneam, datorită trăsăturilor sale reduse şi a acesului frontal, noul aparat Philips încape perfect chiar şi în cele mai puţin spaţioase locuri, oferind acces frontal la recipientul de apă şi la containerul cu deşeuri.

Fiind un model de ultimă generaţie, pune la dispoziţie o funcţie extrem de interesantă, cea de memorare a concentraţiei. Aşadar, această funcţie permite să salvaţi concentraţia, astfel la o simplă apăsare de buton să obţineţi aceeaşi cafea ideală.

În concluzie, Philips HD8651/19 este un espressor automat, perfect în orice bucătărie modernă, capabil să prepare cele mai gustoase băuturi calde.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor automat
  • Putere 1400W
  • Râşnită din ceramică
  • Funcţie de autocurăţare
  • Capacitate rezervor 1l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.