Philips HD8651/09 – un aparat inteligent, de dimensiuni reduse, ce prepară două cafele deodată

Se spune că zilele bune încep cu o cafea bună, aşa că ar fii cazul să te orientezi către espressor de cafea inteligent, astfel încât să îţi prepare cele mai savuroase şi delicioase cafele, dimineaţa.

Philips HD8651/09 este una dintre variantele avantajoase pe care ţi le recomandăm, un model de espressor de tip automat, ce vine cu cele mai revoluţionare tehnologii în a prepara cele mai gustoase băuturi calde. Este un aparat capabil să pregătească două cafele simultan, astfel musafirii tăi nu vor mai aştepta foarte mult după cafeaua dorită.

Ca şi cost, pot spune că vis-a-vis de caracteristicile produsului este comercializat la un preţ destul de avantajos, astfel se poate achiziţiona de la eMag cu numai 1.739 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, cât şi tehnic, este un produs electrocasnic modern, de dimensiuni reduse. Cântăreşte în jur de 7Kg, măsoară doar 420 x 325 x 295(W x D x H) mm şi are lungimea cablului de alimentare de 0.8m.

Imagini cu Philips HD8651/09 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În privinţa specificaţiilor generale, ar fii de spus că are o putere de 1400W, deţine un rezervor de apă de 1l, de tip detaşabil, la fel ca şi tava, astfel aparatul se va curăţa extrem de simplu şi de uşor.

Alimentarea espressorului se face cu cafea boabe, fiind echipat cu râşniţă de cafea din ceramică, aşadar te vei bucura mereu de o cafea proaspătă şi aromată.

La nivel de funcţii şi programe speciale, beneficiază de sistemul anticalcar, de sistemul de decalcifiere, de funcţia de setare a gradului de măcinare, de funcţia de auto-curăţare şi de funcţia de Pornit/Oprit, programabile.

În concluzie, Philips HD8651/09 este un espressor de cafea automat, performant şi aspectuos, fiind ideal în bucătăria oricăruia dintre noi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor automat
  • Capacitate 2 ceşti
  • Alimentare cu cafea boabe
  • Presiune 15 bari
  • Putere 1400W
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.