Philips HC5440/80 – aparat de tuns cu acumulator, cu 24 de trepte de tăiere

Philips HC5440/80 este un aparat de tuns foarte practic şi fiabil, ce funcţionează pe baza unui acumulator, cu o autonomie destul de generoasă, respectiv de până la 75 de minute de utilizare. Datorită accesorizarii optime, oferă posibilităţi multiple de tundere, într-un mod pe cât se poate de comod.

Deţine până la 24 de trepte de tăiere, cu intervalul lungimilor cuprins între 0.5mm şi 23mm. Lamele sunt construite din oţel inoxidabil, garandand performanţe superioare de taiare, în acelaşi timp maşina beneficiind şi de funcţia de autoascuţire.

Este un produs avantajos, comercializat la un cost de achiziţie pentru toate buzunarele. Astfel, este disponibil la eMag la doar 133 de lei (vezi preţ actualizat).

Avem de-a face cu un produs confecţionat din cele mai calitative materiale, prezentând fiabilitate şi comoditate la utilizare. Este de culoare neagră în combinaţie cu argintiu, având lungimea cablului de alimentare de 1.85m.

Acelaşi aparat de tuns avantajos este disponibil şi la ClickShop, Flanco, evoMag, Elefant şi CEL.

Imagini cu Philips HC5440/80 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acumulatorul pe care îl posedă este unul de tip NiMH, cu o durată de încărcare de până la 8h. Aşa cum am spus, autonomia acestuia poate ajunge până la 75 de minute de utilizare neîntreruptă, timp în care utilizatorul se poate stiliza fără probleme după bunul plac.

Lamele din oţel inoxidabil sunt de cea mai bună calitate, garantând rezultate pe măsură. Au mod de ascuţire automat, nefiind necesară lubrifierea acestora. Totodată, produsul de faţă include tehnologia superioară DualCut, ce are la bază un cap inovator de radere, ce realizează ascuţire dubă, tăind părul de două ori mai rapid.

Flexibilitatea superioară vine şi din partea celor 24 de trepte de tăiere. Sunt lungimi diferite, ce se pot seta foarte uşor, astfel încât utilizatorul să îşi creeze numai decât tunsoarea dorită. Fie că îl foloseşti la bărbierit, fie că îl foloseşti la tuns, în ambele situaţii se descurcă excepţional, oferind rapid rezultatele cele mai bune.

Un alt avantaj vine şi din partea igienizării aparatului, acţiune rapidă şi pe cât se poate de simplă. Sistemul lamelor se poate detaşa cu uşurinţă, după care spălate sub jetul de apă.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Philips HC5440/80 este un aparat de tuns avantajos, datorită rezultatelor excelente şi rapide pe care le obţine, fără a depune foarte mult efort.

Concluzie :

Pro:
  • 24 trepte de tăiere
  • Lame din oţel inoxidabil
  • Autonomie 75 min.
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.