Philips HC3420 15 – maşină de tuns accesibilă, cu acumulator

Philips HC3420 15 este un aparat de tuns fără fir, conceput să asigure un tuns rapid şi precis, într-un mod pe cât se poate de confortabil.

Vorbim despre o maşină de tuns cu acumulator, ce are o autonomie de până la 60 de minute, 13 trepte de tăiere, lame din oţel inoxidabil şi un interval de 0.5 – 23mm al lungimii de tăiere.

Este un accesoriu ideal pentru îngrijirea personală al fiecăruia dintre noi, extrem de accesibil şi de avantajos, ce poate fi procurat de la eMag cu preţul de numai 123 de lei (vezi preţ actualizat).

Vis-a-vis de aspect, remarcăm un exterior de culoare negru în combinaţie cu roşu, modern şi atrăgător. Are un design compact, plăcut la atingere, ce garantează o utilizare confortabilă.

Acelaşi aparat de tuns cu acumulator îl regăsim şi în ofertele celor de la Cel, Flanco, evoMag şi Altex.

Imagini cu Philips HC3420 15 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Modelul de faţă provine din gama HAIRCLIPPER Series 3000, astfel mulţumită tehnologiei avansate DualCut, garantează un tuns mult mai precis şi mult mai rapid, indiferent de par.

Ar fi de spus că beneficiază de funcţia de autoascuţire, de acumulatori NiMH, cu o durată de încărcare de până la 8h, având lungimea cablului de alimentare de 1.85m.

În acelaşi timp, tunsul ireproşabil se datorează şi lamelor din oţel inoxidabil, cu ascuţire automată pentru o perioadă îndelungată.

În concluzie, Philips HC3420 15 este o maşină de tuns fără fir, ce asigură o autonomie generoasă, garantând un tuns uşor şi rapid.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aparat de tuns fără fir
  • 13 trepte de tăiere
  • Autonomie 60 min.
  • Lame din oţel inoxidabil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.