Philips BHH777 00 – ondulator modern, pentru bucle cu aspect natural

Philips BHH777 00 este un ondulator modern, conceput pentru a crea cele mai atrăgătoare bucle pe cât se poate de rapid, într-un mod foarte confortabil.

Ei bine, avem de-a face cu un aparat pentru înfrumuseţare, de această dată extrem de accesibil, ce vine realizat cu înveliş din ceramică protector.

Preţul aparatului este pe departe cel mai avantajos de pe piaţă, astfel se găseşte în oferta magazinului online eMag la numai 95 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa asepectului, se evidenţiază printr-un design termorezistent modern, de culoare mov/negru, fiind de dimensiuni reduse. Observăm o formă unică de lalea, cu prindere şi ondulare la o atingere.

Acelaşi produs de înfrumuseţare îl regăsim şi în oferta celor de la Flanco, Cel, Altex şi Elefant.

Imagini cu Philips BHH777 00 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, discutăm despre un ondulator performant, conceput pentru a realiza onduleuri frumoase şi naturale, printr-o simplă mişcare.

Temperatura de coafare este de 200°C, o temperatură ideală, ce garantează rezultate excepţionale, fără a deteriora vreun moment părul.

Plăcile de prindere ale ondulătorului (20 x 70 mm) sunt învelite cu un strat protector din ceramică, ce asigură distribuirea călduri în mod egal, astfel părul va fi catifelat şi strălucitor.

În privinţa trăsăturilor, este un aparat de dimensiuni reduse, cu mâner slim, astfel transportul acestuia va fi pe cât se poate de simplu.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Philips BHH777 00 este un ondulator de calitate, ideal oricărei femei, asigurând rezultate ireproşabile într-un mod confortabilă şi sigur.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Ondulator cu incalzire pentru bucle
  • Invelis din ceramica
  • 200 °C
  • Ergonomic
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.