Philips BHD176/00 – uscător de păr accesibil, cu tratament ionic pentru un păr drept şi strălucitor

Philips BHD176/00 este un uscător de par cu tratament ionic pentru obţinearea unui par drept şi strălucitor, într-un mod foarte confortabil, dar şi rapid.

Are o putere de 2200W, deţine două trepte de viteză, trei nivele de temperatură, dispozitiv de agăţare şi un cablu de alimentare cu lungimea de 1.8m.

Costul de achiziţie este neaşteptat de accesibil, astfel produsul de îngrijire personală de faţă, se poate procura cu numai 188 de lei (vezi preţ actualizat) din oferta magazinului online eMag.

Prezintă un design ergonomic, extrem de comod la utilizare, de culoare neagră. Deţine înveliş ceramic, având o greutate de numai 1.15kg.

Regăsim acelaşi aparat de îngrijire personală şi în stocul celor de la Elefant, Altex, Cel şi Clickshop.

Imagini cu Philips BHD176/00 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Putearea uscătorului de 2200W garantează o performanţă înaltă şi rapidă de uscare, având o viteză de aer de până la 95km/h.

În privinţa funcţiilor, se laudă cu funcţia de aer rece, cu funcţia ionică, cu setarea de temperatură ThermoProtect şi cu 6 setări flexibile de căldură şi viteză, pentru un control total.

Cât despre accesorii, aparatul de faţă vine însoţit cu două accesorii, respectiv un difuzor ce creşte volumul părului, obţinând coafuri ample şi bucle şi un concentrator de aer de 7mm(cap de coafare) pentru coafuri ideale.

Setarea ThermoProtect garantează o temperatură ideală de protecţie şi îngrijire, prevenind supraîncălzirea părului.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Philips BHD176/00 este un uscător de par cu funcţie ionică, conceput pentru a asigura rezultate profesionale, într-un mod pe cât se poate de rapid şi de comod.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Putere 2200W
  • 2 trepte de viteză
  • 3 nivele de temperatură
  • Înveliş ceramic
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.