Philips BG105/10 – aparat de tuns corporal/facial fără fir, extrem de confortabil la utilizare

Philips BG105/10 este un aparat de tuns corporal, dar si facial, un produs de înfrumuseţare accesibil, ce oferă o utilizare comodă şi rapidă, garantând un confort rdicat pielii.

Vorbim despre un model fără fir, alimentat cu baterii AA, ce îl poţi utiliza oriunde, fără a fi nevoie să ai la îndemână o priză de alimentare. Reprezintă o variantă lavabilă, ce se poate utiliza şi sub apă, fiind extrem de uşor de curăţat sub jetul de la chiuvetă.

În privinţa preţului, pot spune că este un aparat de tuns foarte avantajos, astfel la eMag costă în jur de doar 69 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, remarcăm un aspect plăcut şi ergonomic, pe un fond de culoare neagră. Măsoară standard 226 x 146 x 78 (W x D x H)mm şi cântăreşte aproximativ 300g.

Acelaşi aparat de tuns corporal cât şi facial îl întâlnim şi în magazinele online Clickshop, Cel, Flanco, Elefant şi Altex.

Imagini cu Philips BG105/10 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Deţine un sistem de tăiere eficient, compus din lame din oţel inoxidabil, ascuţite, cu lungimea de 32mm, ce nu necesită lubrifiere. Tipul tăierii este bidirecţional, adică tunde părul în ambele direcţii, atât înainte, cât şi înapoi, în mod egal, astfel niciun fir nu va scapa netăiat.

Confortul pielii este garantat de către sistemul unic de protecţie a pielii, ce permite o utilizare confortabilă chiar şi în zonele mai sensibile ale corpului, realizând un tuns la o lungime de până la 0.5mm, fără a pune pielea în pericol.

Pentru părul mai lung, se ataşează pieptenul de 3mm, un instrument de coafare rezistent şi eficient, ce oferă un tuns perfect. Numarul setărilor de lungime a tunsului este între 0.5mm şi 3mm, cu pieptene.

La pachet, aparatul vine însoţit de acumulatorii AA necesari, de şnur pentru duş şi de pieptene de 3mm, cu aspect durabil şi calitativ.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Philips BG105/10 este un aparat de tuns 100% impermeabil, ce poate fi utilizat şi sub duş, accesibil ca şi preţ, dar şi ergononomic şi confortabil ca şi aspect.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aparat de tuns corporal
  • Rezistent la apă
  • Acumulator AA
  • Lama 32mm
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.