Philips 58PUS6809 – Smart TV 3D cu o diagonală generoasă de 147cm

În ciuda faptului că Philips 58PUS6809 este un Smart Tv din gama anului 2014, încă se menține în topul celor mai bine vândute televizoare inteligente, de aceea astăzi am ales să vorbim puțin despre acest model.

Așadar, aveam deaface cu un Smart TV cu tehnologie 3D, un LED de 147 de centimetrii, o diagonală mai mult decât generoasă, ce îl face ideal pentru încăperile spațioase.

Ca și preț, aș spune că nu cost atât de mult, vis-a-vis de funcțiile și de specificațiile de care se bucură, așadar costă în jur de 3.500 de lei (vezi preț actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, ne încântă cu finisaje moderne și bine definite, conferind o eleganță excepțională. Cât despre dimensiuni, construcția de față măsoară numai 1299 x 828 x 300 mm și cântărește în jur de 25Kg, cu tot cu suportul acestuia.

Imagini cu Philips 58PUS6809 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam, se laudă cu un display generos de 147 de centimetrii, ce are un format de 16:9 și o luminozitate de 350cd/mp. Este un ecran Ultra HD, ce redă conținutul la o rezoluție de 3840 x 2160p, fiind optimizat prin urmatoarele caracteristici superioare de imagine, ca Digital Natural Motion, Pixel Plus Ultra HD, PMR Ultra 400Hz și Micro Dimming Pro.

Și la nivel audio se descurcă extraordinar de bine, fiind dotat cu o linie audio stereo de 20W, îmbunătățită prin următoarele caracteristici de sunet: Smart Sound, Auto Volume Leveller, Clear Sound, Incredible Surround, Natural Sound, Ambi wOOx și Smart Stereo.

Ramura conectivității prezintă o serie bună de conectori, precum: o ieșire audio, o intrare component, USB 2.0 x 2, Scart, HDMI x 3, Slot CI+ și Audio In. Ar mai fi de spus că dispune de Wi-Fi integrat, de RJ-45, de procesor Dual Core, de Tuner Digital, de Player multimedia integrat, de Redare video, de Catch-up Tv și așa mai departe.

Dacă îți dorești cu adevărat o atmosferă de cinematograf, nu îți rămâne de făcut decât să îți achiziționezi și un sistem Home Cinema 5.1, 3D cu Blu-ray Philips HTB3580G/12

În concluzie, dacă îți dorești un televizor smart de calitate, cu o diagonală generoasă și cu o serie diversificate de funcții, atunci Smart Tv 3D Philips 58PUS6809 reprezintă cea mai bună alegere.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv 3D
  • LED
  • Gama 2014
  • Diagonala 147cm
  • Ultra HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.