Philips 55PFT6510/12 – este un Smart Tv 3D distins şi performant, cu diagonala de 139cm

Smart Tv Philips 55PFT6510/12 este un televizor inteligent, cu un aspect distins, ce garantează cele mai fidele calităţi video, cât şi audio, oferind un plus de eleganţă livingului tău.

Ei bine, discutăm despre un LED generos, ce beneficiază de numeroase funcţii şi tehnologii, printre care se enumeră şi funcţia 3D. În ciuda faptului că beneficiază de un display imens, pot spune că este un device extrem de economic, astfel are o putere de consum de numai 61W.

Cât despre preţ, pot spune că este destul de avantajos vis-a-vis de caracteristicile dispozitivului, astfel este comercializat cu preţul de 4.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Se remarcă printr-un aspect plăcut, oferind eleganţă şi modernitate. Cât despre dimensiuni şi greutate, cu tot cu stand cântăreşte aproximativ 18Kg şi măsoară 1239 x 774 x 279(W x H x D) mm.

Acelaşi LED cu funcţia 3D îl întâlnim şi în ofertele celor de la Flanco.

Imagini cu Philips 55PFT6510/12 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În dotarea acestui Tv găsim un display mai mult decât generos, respectiv cu diagonala de 139 de centimetrii, ce garantează un format Full HD, la o rezoluţie de 1920 x 1080p. Beneficiază de o luminozitate de 350cd/mp şi de un aspect de imagine de 16:9, plus de o serie de caracteristici, ce duc la optimizarea calităţii video, precum: Super resolution, Perfect Natural Motion, Micro Dimming Pro şi Perfect Motion Rate 800.

Se descurcă extraordinar de bine şi din punct de vedere audio, astfel vine dotat cu un sistem audio stereo, cu o putere de 20W, îmbunătăţit prin următoarele caracteristici superioare audio: Triple Surround, Smart Sound, Auto Volume Leveller şi aşa mai departe.

În privinţa conectivităţii, se laudă cu trei porturi USB 2.0, cu patru porturi HDMI, minijack căşti, cu intrare Scart (RGB), cu ieşire audio digitală optică, cu conexiune la reţea şi cu Wi-Fi.

Desigur, poţi monta noul device şi pe perete, cu ajutorul unui suport Tv de perete A+ SP44T (de 32inch – 55inch), de tip reglabil.

Acestea fiind spuse, Philips 55PFT6510/12 este un Smart Tv 3D al anului 2015, un televizor atractiv, distins şi performant, perfect pentru sufrageria locuinţei tale.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv 3D
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 139cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.