Philips 55PFH5500/88 – televizor inteligent cu Android, de 139cm

Philips 55PFH5500/88 este un televizor inteligent cu Android, un model de ultimă generaţie dotat cu o diagonală impresionantă, capabil să asigure o calitate video/audio excelentă, aducând totodată un plus de eleganţă şi de modernitate locuinţei în care este amplasat.

Este un device din gama 2015, ideal spaţiilor generoase, precum unui living sau unei sufragerii. Vine cu un raport preţ-calitate mai mult decât favorabil, ţinând cont de caracteristicile şi funcţiile de care beneficiază. Astfel, la eMag este disponibil la preţul de doar 2.999 de lei (vezi preţ actualizat).

Vorbim despre un televizor ce rulează sistemul de operare Android, lucru ce asigură o funcţionalitate sigură şi uşoară, totodată oferind ocazia conectării unui kit format din mouse şi tastatură wireless, pentru o utilizare mai rapidă.

În ciuda diagonalei imense, puterea consumată este aproape ca a unui bec clasic, respectiv de doar 63W. Pe lângă faptul că poate fi poziţionat pe suportul acestuia din dotare, este compatibil Vesa 400 x 200mm, lucru ce permite montarea acestuia pe perete, pe un suport TV care desigur se achiziţionează separat de Tv.

Este un televizor foarte plăcut ca design, datorită finisajelor şi elementelor distinse. Display-ul generos este înconjurat de o ramă foarte subţire, fapt ce duce la scoaterea mai bine în evidenţă a imaginii. Ca şi construcţie, cântăreşte 17.5kg şi măsoară 1239 x 770 x 266(W x H x D) mm cu suport, respectiv 1239 x 726 x 79(W x H x D) mm fără suport.

Acelaşi televizor generos şi accesibil este disponibil şi la Altex.

Imagini cu Philips 55PFH5500/88 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum spuneam, se laudă cu un ecran generos de tip LED, ce măsoară o diagonală de 139cm. Este un display Full HD cu o rezoluţie maximă de 1920 x 1080pixeli, ce asigură o luminozitate de 350 cd/mp, o rată de aspect a imaginii de 16:9 şi un contrast nativ foarte bun. Pe lângă acestea, deţine şi o serie de caracteristici premium, precum Pixel Plus HD, Perfect Motion Rate 200 şi Micro Dimming. În final, obţine o calitate video ireproşabilă, indiferent de conţinutul afişat.

Foarte bine este dotat şi la capitolul audio, astfel deţine încorporat un sistem stereo de 20W putere, optimizat prin următoarele caracteristici avansate de sunet: Dmart Sound, Clear Sound, Dynamic Bass Enhancement şi Incredible Surround.

Beneficiază de Tuner Digital (DVB-T/C) şi de Slot CI+, funcţii ce înlocuiesc decodorul extern sau mediabox-ul, pentru recepţionarea posturilor TV, digitale şi HD.

Cu ajutorul Player-ului multimedia poţi redă orice conţinut audio/video preferi, direct de pe unitate HDD extern sau de pe Stick de memorie USB.

Cât despre nivelul de conectivitate, deţine 4 porturi HDMI, 3 porturi USB 2.0, o intrare component, o intrare Scart (RGB), o ieşire audio digitală optică, precum şi Wireless integrat şi LAN (RJ-45).

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Philips 55PFH5500/88 este un Smart Tv din 2015 cu Android, un model de generaţie nouă, evidenţiat printr-o diagonală impresionantă şi printr-un design pe măsură.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Design ultra-modern
  • Android
  • Diagonala 139cm
  • Gama 2015
Contra:
  • Full HD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.