Philips 50PFH4009/12

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Pentru cei ce își doresc un televizor modern și elegant, însă fără funcții smart, ci doar să ofere un sunet excelent și o calitate video ireproșabilă, le putem recomanda noul model de televizor Philips 50PFH4009/12.

Philips 50PFH4009/12 este un dispozitiv conceput în 2014, non Smart Tv, ce prezintă o diagonală foarte generoasă și un aspect foarte atrăgător. Design-ul perfect, se datorează elementelor bine definite și trăsăturilor minimaliste, ce vine construit în totalitate din materiale de foarte bună calitate.

Prețul acestui dispozitiv Philips 50PFH4009/12 este în jur de 2.000lei (Vezi preț actualizat), un preț corect vis-a -vis de funcțiile acestui device.

În ciudă faptului că nu deține specificații Smart, vine echipat cu foarte multe funcții la fel de interesante și eficiente, asemănătoare televizoarelor inteligente.

Imagini cu Philips 50PFH4009/12 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Sigur vei rămâne captivat de calitatea incredibilă a imaginilor reproduse pe display-ul noului device. Vine cu un format Full HD și o rezoluție de 1920 x 1080pixeli, cu o diagonală extrem de darnică de 127cm (50inchi) și o luminozitate de 280cd/mp. Tot aici, iau parte la această calitate ireproșabilă și cele două caracteristici revoluționare de imagine, Digital Crystal Clear și Perfect Motion Rate.

Bucură-te de un sunet incredibil de clar și puternic, grație difuzoarelor stereo integrate de 20W și numeroaselor caracteristici superioare audio, ca: Bass Enhancement, Clear Sound, Incredible Surround și Auto Volume Leveller.

Foarte bine echipat, cu tot ce ai avea nevoie de la un televizor, de la tuner-ul digital (DVB-T, DVB-C), foarte util la recepționarea programelor Tv în format HD sau digital, fără a mai fi nevoie de o altă telecomandă sau un decodor extern.   O altă funcție la fel de interesantă și utilă ar fi și Player-ul multimedia integrat, ce îți oferă posibilitatea de a reda rapid și fluent orice conținut de care dorești să te bucuri.

Fii pregătit să îți conectezi noul gadget la diferite device-uri, cu ajutorul conectorilor din dotare, precum: două porturi HDMI, un port USB 2.0, o intrare Scart, o ieșire audio digitală și Slot CI+.

Foarte bine dimensionat și cu o greutate de doar 13Kg, poți monta noul device pe suportul elegant, cu care vine utilat ori pe un Suport Tv de perete, reglabil, asta în cazul în care dorești o vizualizare mai bună sau să economisești spațiul din încăpere.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • LED
  • Full HD
  • Diagonala de 127cm
  • Tuner digital
  • Player multimedia integrat
Contra:
  • Non Smart Tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.