Philips 48PUS7600/12 – Smart Tv 3D cu tehnologie Ambilight şi cu rezoluţie 4K

Philips 48PUS7600/12 este un Smart Tv ultra-modern conceput după ultimele generaţii şi tehnologii apărute pe piaţă, un gadget atractiv din toate punctele de vedere. Surprinde plăcut printr-un design distins, lucru ce aduce cu siguranţă un plus de eleganţă oricărei locuinţe.

Vorbim despre un LED din 2015, ce beneficiază de funcţii 3D, de tehnologia Ambilight şi de sistemul de operare Android, care până de curând se regăsea doar la micile gadget-uri, precum la telefoane sau tablete. Ascunde la interior un procesor quad-core, destul de puternic aş spune, capabil să ofere o putere de tactare destul de mare.

Cu siguranţă este un televizor potrivit spaţiilor mari, precum unei sufragerii sau unui living, datorită diagonalei generoase pe care o are. Poate fi montat atât pe standul din dotare, cât şi pe un suport Tv de perete, graţie compatibilităţii Vesa 200x200mm. Puterea consumată de acest device este cu puţin peste puterea consumată de un bec clasic, respectiv de 85W.

În raport cu performanţele şi calitatea componentelor, preţul de achiziţie este destul de convenabil, respectiv cel de 3.999 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, după cum observăm, prezintă o construcţie ultra modernă, cu trăsături şi finisaje perfect definite. Este proiectat cu o ramă elegantă slim, lucru ce scoate în evidenţă ecranul generos din dotare. Are o greutate de 14.4kg şi măsoară 1155 x 670 x 187(W x H x D) mm cu stand, repectiv 1076 x 627 x 17(W x H x D) mm fără stand.

Acelaşi gadget 3D cu tehnologie Ambilight este disponibil şi în stocul celor de la Flanco.

Imagini cu Philips 48PUS7600/12 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ceva mai sus am specificat faptul că avem de-a face cu un televizor smart cu tehnologie Ambilight. Aceasta este o tehnologie revoluţionară, patentată de către producătorul Philips. Are la bază o serie de LED-uri proiectate pe partea din sparte a device-ului, ce au ca şi scop reflexia luminii pe perete, în funcţie de imaginea reprodusă pe ecran. În acest fel se percepe reproducerea unui conţinut mai larg, cu efecte excepţionale. În cazul de faţă este vorba de Ambilight 3, respectiv tehnologia vizionării pe 3 lături.

Este echipat cu un LED Wide de 121 de centimetrii în diagonală, cu rezoluţie Ultra HD/4k la maxim 3840 x 2160pixeli. Calitatea conţinutului afişat este premium, graţie tehnologiilor revoluţionare ce stau la bază, precum Pixel Precise Ultra HD, Perfect Motion Rate 1.4GHz, Ultra Resolution (4 trilioane de culori), Micro Dimming Pro şi Perfect Natural Mode.

De asemenea, gadget-ul de faţă deţine şi un sistem audio impresionant, capabil să asigure un sunet puternic, clar şi nedistorsionat. Dezvoltă o putere maximă de 30W, mai mult decât suficient aş spune eu, având la bază o serie de caracteristici interesante, ce îmbunătăţesc calitatea audio, precum: Triple Surround, Smart Sound, DTS Studio Sound şi Clear Sound.

După cum era şi de aşteptat, deţine Slot CI+ şi Tuner Digital (DVB-T/T2/C/S/S2) foarte utile la recepţionarea canalelor Tv HD şi digitale, fără a mai fi nevoie de un alt mediabox sau decodor extern.

Player-ul multimedia integrat la fel de util şi el la reproducerea conţinutului dorit, direct de pe stick de memorie sau unitate HDD.

Iar ca şi conectivitate, deţine o ieşire audio digitală optică, o intrare Scart (RGB), minijack căşti 3.5mm, 4 porturi HDMI, 3 porturi USB 2.0, precum LAN (Rj-45) şi Wireless Integrat.

Concluzie :

Concluzionând, Philips 48PUS7600/12 este un Smart TV 3D din 2015, proiectat cu Andorid şi Ambilight, capabil să asigure o rezoluţie 4K/Ultra HD.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Design ultra-modern
  • Android
  • 4K/Ultra HD
  • Ambilight
Contra:
  • Sunet decent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.