Philips 48PFS6909

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 În cazul în care ești pasionat de meciuri sportive sau de cele mai bune filme apărute, ar trebui să dispui și de un televizor cu o diagonală generoasă și cu specificații foarte bune, ca tu să te bucuri de o calitate video și audio de grad superior.

Așadar, astăzi vom discuta despre un Smart Tv 3D LED, apărut în 2014, cu o configurație excelentă și un aspect pe măsura performanței. Philips 48PFS6909 este noul model de televizor, ce vine pregătit să îți satisfacă ție și familiei tale orice capriciu în materie de tehnologie, grație specificațiilor ce îl scot în evidență.

Costul acestui Smart Tv 3D LED Philips 48PFS6909 la data de 6-12-2014 era de doar 2.299lei (vezi preț actualizat), un preț corect pot spune, luând în seamă performanțele acestuia.

Design-ul este un plus al acestui gadget, mulțumită materialelor calitative din care este construit, având până și cele mai mici detalii bine definite.

Imagini cu Philips 48PFS6909 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Foarte bine echipat, prezintă un display LCD LED, cu o diagonală foarte generoasă de 122cm și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080pixeli. Din lista cea lungă de caracteristici speciale ale acestui LCD, se enumeră câteva specificații interesante, precum: Ambilight Version 2 Sided, Dual View Fixed Color, Digital Natural Motion, 600Hz Perfect Motion Rate și lista continuă. Așadar, cu siguranță vei rămâne profund uimit de calitatea ireproșabilă a imaginilor reproduse pe noul display.

Nici la capitolul audio nu se descurcă mai rău, fiind echipat cu două difuzoare stereo integrate de 20W(RMS). Aceastea, sunt îmbunătățite de noile caracteristici avansate de sunet, precum Dynamic Bass Enhancement, Clear Sound, Incredible Surround și Auto Volume Leveller. Astfel, te vei bucura de o calitate superioară a sunetului, atunci când vei urmării un meci de fotbal sau atunci când vei viziona un film bun.

Pe partea de multimedia, vine dotat cu o varietate de conectori, precum: 4 porturi HDMI, 2 porturi USB 2.0, o ieșire audio digitală, o intrare component, o intrare SCART și Slot CI+. Iar pentru a conecta la internet noul Smart Tv, ai oportunitatea prin Wi-Fi integrat ori prin Rețea(Rj-45).

Nu degeaba este un Smart Tv de ultimă generație, deoarece prezintă o mulțime de caracteristici speciale, cum ar fi: EPG, USB recording, Auto detect Philips devices, Auto return Channel, One Touch play, MultiRoom Client and Server, Netflix, Carch-up Tv etc.

Foarte ergonomic, cu o greutate de doar 14.5Kg și cu trăsături minimaliste de 1079 x 688 x 222 mm cu stand, poate fi montat cu ușurință pe elegantul său suport din dotare ori pe un suport Tv de perete reglabil, asta în cazul în care spațiul din locuință nu este așa de darnic.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart TV 3D
  • LED
  • Diagonala de 122cm
  • Tuner digital
  • Player multimedia integrat
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.