Philips 43PUH6101/88 – televizor Smart 4k/UHD de 108cm în diagonală, din gama 2016

Philips 43PUH6101/88 reprezintă un Smart Tv LED de ultimă generaţie, un televizor atractiv atât din punct de vedere al caracteristicilor avansate, cât şi din punct de vedere al design-ului inovator. Este un LED ideal spaţiilor generoase, datorită ecranului de 108cm în diagonală.

Este capabil să sigure o rezoluţie 4k / UHD, fiind un suport excelent atât pentru transmisiile Tv dorite, cât şi pentru reproducerea conţinutului multimedia preferat. În plus, deţine şi funcţia de monitor, lucru ce permite conectarea acestuia la PC sau la consolă, pentru a beneficia de un conţinut mai generos şi mai calitativ.

Acest model 43PUH6101/88 se poate achiziţiona deja din magazinul eMag, cu preţul avantajos de 2.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi design, se bucură de un aspect inovator de tip slim, cu o carcasă ultra modernă de culoare neagră. Tehnic vorbind, cântăreşte 9.7kg şi măsoară standard 968 x 20 x 623 (W x H x D) mm, respectiv 968 x 77 x 576 (W x H x D) mm cu stativ.

Acelaşi dispozitiv din gama 2016 este disponibil şi în ofertele celor de la evoMag, Flanco, CEL şi Altex.

Imagini cu Philips 43PUH6101/88 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul televizor inteligent Philips include un LED plat de 108cm în diagonală. Are un raport de aspect al imaginii de 16:9, o luminozitate de 350cd/mp, precum şi o rezoluţie 4k/Ultra HD la maxim 3840 x 2160pixeli.

În privinţa caracteristicilor superioare şi avansate de imagine, se laudă cu Micro Dimming, ce are rolul de a asigura reproducerea unor imagini de calitate foarte bună, reale şi naturale, fără a avea vreo distorisiune de culoare.

Sunetul de calitate foarte bună este garantat de către sistemul audio stereo integrat, ce dezvoltă o putere maximă de 16W. Mulţumită tehnologiei Clear Sound, precum şi Incredible Surround, sunetul obţinut beneficiază de o îmbunătăţire impresionantă, de calitate superioară.

În dotarea acestui Smart Tv sunt proiectaţi următorii conectori: USB 2.0 x 3, ieşire audio digitală optică, intrare Scart, intrare component, Minijack căşti, HDMI x 4, precum şi conexiune la internet prin LAN şi Wi-Fi.

Slotul CI+ (PCMCIA) şi Tuner-ul digital (DVB-C/T) garantează recepţionarea transmisiilor TV în format HD sau Digital, fără a mai fi necesar un alt clasic decodor extern.

Bineînţeles, oferă posibilitatea reproducerii de conţinut multimedia preferat, graţie player-ului multimedia integrat. Reproducerea se poate face direct de pe Stick de memorie USB sau de pe unitate HDD externă.

Concluzie :

Concluzionând, Philips 43PUH6101/88 reprezintă un Smart TV LED din gama 2016, un televizor impresionant din toate punctele de vedere, comercializat la un preţ de achiziţie apreciabil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 108cm
  • 2016
  • 4K / UHD
  • Modern
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.