Philips 43PUH4900/88 – non Smart Tv 4K/UHD de 109cm, ieftin şi modern

Dacă te-ai hotărât să îţi achiziţionezi un televizor mai generos din punct de vedere al diagonalei, care să îţi ofere o calitate video, cât şi audio superioară, atunci noul model de la Philips îţi va atrage cu siguranţă atenţia.

Philips 43PUH4900/88 este un non Smart Tv din generaţia de televizoare 2015, un model accesibil, ce pune la dispoziţie o diagonală generoasă, astfel încât să te bucuri de un conţinut de calitate. În ciuda faptului că nu beneficiază de funcţii şi specificaţii smart, se bucură de o rezoluţie 4k UHD şi de majoritatea specificaţiilor de bază, întâlnite la modelele smart.

Asigură o vizibilitate foarte bună atât montat pe suportul deosebit al acestuia, cât şi de pe un suport Tv de perete, beneficiind de compatibilitate Vesa de 200 x 200mm.

Chiar dacă vorbim despre o diagonală generoasă şi despre o rezoluţie 4K UHD, preţul de achiziţie este pe departe extrem avantajos, respectiv de doar 1.599 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă un design atrăgător, conferit prin elementele şi trăsăturile moderne ale acestuia. Este integral de culoare neagră, cântăreşte în jur de 9.5kg şi măsoară standard 968 x 616 x 257 (W x H x D) mm cu suport (968 x 562 x 77(W x H x D)  mm fără suport).

Acelaşi televizor 4K fără funcţii smart se poate achiziţiona şi de la Cel, Altex, evoMag, precum şi de la ClickShop.

Imagini cu Philips 43PUH4900/88 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Diagonala ecranului din dotare măsoară 109cm, având o rezoluţie maximă de 3840 x 2160pix, cu un format 4K/UHD (4 x Full HD). Are o luminozitate de 300 cd/m², un aspect de imagine de 16:9 şi o serie numeroasă de caracteristici superioare de imagine ce îl fac capabil să asigure o calitate video ireproşabilă. Una dintre acestea ar fi tehnologia Micro Dimming, ce oferă un contrast vizibil îmbunătăţit, datorită analizei imaginii pe secţiuni (6400 de secţiuni diferite).

Se pare că Philips păstrează tradiţia, păstrând un echilibru bun în ceea ce priveşte sunetul şi imaginea. Modelul de faţă deţine un sistem audio suficient de puternic aş spune eu, respectiv de 16W, optimizat prin câteva tehnologii avansate, precum Bass Control, Incredible Surround şi Clear Sound. Însă, dacă doreşti o experienţă audio superioară celei de faţă, poţi opta pentru un sistem audio extern.

Chiar dacă avem de-a face cu un non Smart Tv, tuner digital (DVB-T/C) şi Slot-ul CI+ nu au cum să lipsească. Cele două menţionate înlocuiesc perfect mediabox-ul sau decodorul extern, utile pentru recepţionarea posturilor Tv digitale şi HD.

Player-ul multimedia încorporat permite redarea conţinutului dorit direct de pe Stick de memorie sau HDD, prin portul USB.

Vis-a-vis de porturi de conectivitate, se laudă cu 3 x HDMI, cu 2 x USB 2.0, cu intrare component, cu intrare Scart, cu audio Jack 3.5mm şi cu ieşire audio digitală.

Concluzie :

În concluzie, Philips 43PUH4900/88 este un televizor fără funcţii şi tehnologii smart, însă cu o diagonală generoasă şi cu o rezoluţie 4k pe măsură, capabil să reproducă un conţinut de calitate superioară.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Design atractiv
  • Gama 2015
  • 4k Ultra HD
Contra:
  • Nu este Smart

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.