Philips 42PFH6109

Fă-ți cadou de sărbători un televizor inteligent, modern, ce îți va umple casa de eleganță și de divertisment. O variantă ideală, care cu siguranță se va potrivi oricui și oriunde, ar fi noul Smart Tv de la Philips.

Philips 50PUS6809 este un Smart Tv LED destul de elegant, cu un format Full HD, apărut în 2014. Prezintă un design atractiv, cu finisaje bine realizate, astfel rama ce înconjoară display-ul imens este extrem de slim, iar standul pe care vine montat noul dispozitiv este foarte elegant și subțire.
Cu siguranță vei rămâne surprins de calitatea video pe care ți-o oferă acest dispozitiv, grație componentelor și specificațiilor cu care vine echipat.

Costul acestui Smart Tv LED Philips 50PUS6809 este de doar 2.099lei (Vezi preț actualizat). Pot spune că este un preț destul de bun, comparativ cu alte modele cu aceeași configurație .

IMAGINI CU Smart Tv LED Philips 42PFH6109 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Bucură-te de imagini inedite, clare și perfecte, reproduse de noul device pe display-ul LCD LED, cu care vine echipat. Prezintă o diagonală darnică de 107cm și un format Full HD cu o rezoluție de 1920 x 1080pixeli. Mulțumită numeroaselor caracteristici avansate de imagine, precum Micro Dimming, Pixel Plus HD, 200 Hz Perfect Motion Rate și luminozitatea de 300 cd/mp, calitatea video este mai mult decât perfectă.

Grație tehnologiei revolutinare de la Philips, Pixel Plus HD, vei beneficia de 69mld. de culori și de un contrast admirabil de 500.000:1.

Sunetul ireproșabil putem spune că se datorează specificațiilor superioare audio, ca Smart Stereo, Smart Sound, Incredible Surround, Ambi wOOx  și Natural Sound, ce îmbunătățesc calitatea sunetului redat prin difuzoarele stereo integrate, de 20W.

Să nu uităm că vorbim despre un televizor inteligent de ultimă generație, așadar deține foarte multe specificații interesante și foarte eficiente, precum Tuner digital (DVB-T, DVB-C), Redare video (PAL, SECAM, NTSC), Player multimedia integrat, Cloud Explorer, Program (Pause Tv, USB), Netflix și lista continuă cu multe altele la fel de atractive.

Având la dispoziție conexiunea la internet prin Wireless integrat și cea prin Rețea (Rj-45), te poți conecta cu ușurință la Web în orice moment. Iar în cazul în care vei dorii să efectuezi o conexiune între gadget-uri, ai la îndemână mai multe căi, precum: 3 porturi HDMI, 2 porturi USB 2.0, o intrare component, o ieșire audio digitală, Slot CI+, Scart și 1 x Audio In.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
 • Smart TV 3D
 • Smart Stereo
 • Ambi wOOx
 • Pixel Plus HD
 • 200 Hz Perfect Motion Rate
 • Micro Dimming
 • Player multimedia integrat
 • Tuner digital
 • Redare video: PAL, SECAM, NTSC
 • 4 perechi de ochelari 3D pasivi
Contra:
 • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.