Philips 40PUS6809

Ești pasionat de lumea filmului și nu ratezi nici o pelicula nou apărută? Atunci cu siguranță ai nevoie și de un televizor performant, care să îți ofere o experiență de vizionare diferită ca cea de până acum.

Un pont bun ar noul model Philips 40PUS6809 apărut în 2014, ce vine conceput cu specificații incredibile, de ultimă oră și cu un aspect pe măsura acestora, fiind gata pregătit să răspundă tuturor cerințelor tale.
Design-ul acestui device este ultra slim, cu trăsături moderne și cu finisaje foarte bine definite, oferind oricărei locuințe spațiu și eleganță.

Costul acestui model de televizor Philips la data de 28-09-2014 era de aproximativ 1.999lei. Dar dacă te grăbești îl poți prinde la excelentul preț din oferta de astăzi.

IMAGINI CU Philips 40PUS6809:

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Vizionează cele mai bune filme pe generosul display LCD cu care este dotat acest model, având o diagonală de 102cm, o rezoluția Ultra HD de 3840x2160pixeli și un aspect al imaginii de 16:9.

Noua tehnologie revoluționară Ambilight, de la Philips, mărește imaginea redată, proiectând pe perete o zonă luminoasă, oferind o experiență incredibilă de vizionare pe două laturi.

Bucură-te de cele 4 trilioane de culori, oferite de acest model cunceput cu noua tehnologie Pixel Precise HD. Totodată îți oferă un mega contrast dinamic de 500.000:1, îmbunătățit de diverse caracteristici de imagine precum Micro Dimming Pro și Digital Natural Motion. Toate acestea duc la o calitate a imaginilor incredibil de bună, desăvârșită.

O altă tehnologie revoluționară de care dispune acest Philips, ar fi Perfect Motion Rate 400Hz (PMR). Aceasta îmbunătățește redarea mișcărilor, stârnind imagini vibrante și foarte clare, combinând noile tehnologii de procesare a imaginilor rezultând o claritate ireproșabilă a mișcărilor.

Calitatea sunetului redat prin cele două difuzoare de 20W este îmbunătățită de numeroase specificații audio precum Ambi wOOx, Natural Sound, Incredible Surround, Smart Sound și altele. Așadar, în final sunetul reprodus este destul de puternic, fără nici un fel de distorsionări și foarte clar.

Și la capitolul conectivitate putem spune că se descurcă destul de bine, fiind dotat cu aproape toate porturile necesare, precum: 3xHDMI, 2xUSB 2.0,SCART, Slot CI+, Bluetooth, ieșire audio și o intrare component. Iar pentru a te putea conecta la internet ai posibilitatea prin Wireless sau prin intermediul Rețelei(RJ-45).

Și pentru că nu i se spune degeaba Smart Tv, îți oferă posibilitatea de a te conecta la site-urile de socializare precum Twitter, Facebook sau chiar să vizualizezi un clip pe Youtube, printr-o simplă apăsare de buton. Și pentru că un televizor inteligent un înseamnă doar diferite aplicații, cu acest device Philips te poți interconecta cu device-urile tale smart pentru a te bucura de o experiență multimedia uimitoare.

Acest device îți oferă posibilitatea de a urmării orice conținut preferi, video sau audio, prin intermediul Player-ului multimedia înglobat. Extrem de simplu conectezi la device un stick de memorie sau un Hard Disk extern, pe care se află conținutul dorit și printr-o simplă comandă te bucuri de conținut direct pe ecranul cel generos.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Smart TV 3D
  • Smart Stereo
  • Micro Dimming Pro
  • Player multimedia integrat
  • Open Internet browser
  • Pixel Plus Ultra HD
  • Dual Core

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.