Philips 40PUH6400/88 – este un Smart Tv ultra elegant şi performant, cu rezoluţie 4K

Philips 40PUH6400/88 este un Smart Tv LED ce aparţine gamei de televizoare 2015, un model super atractiv din toate punctele de vedere, cum ar fii preţ, design sau performanţe.

Avem de-a face cu un televizor smart ce se laudă de tehnologia Android, un sistem accesibil, pe care îl întâlnim şi la telefoanele mobile smart. Este un gadget cu rezoluţie 4K, ce beneficiază de tuner digital, de player multimedia incorporat şi de compatibilitate Vesa, 200 x 200mm.

Preţul de achiziţie pot spune că este ceva mai avantajos şi accesibil, vis-a-vis de specificaţiile şi performanţele aparatului. Aşadar, gadget-ul de faţă se poate procura de la eMag, cu preţul de doar 2.699 de lei (vezi preţ actualizat).

La nivel de aspect, se evidenţiază prin trăsături distinse şi moderne, oferind o eleganţă aparte. Cât despre dimensiuni şi greutate, pot spune că măsoară doar 904 x 575 x 213(W x H x D) mm şi cântăreşte în jur de 9Kg, cu tot cu suportul ce vine la pachet cu Tv-ul.

Acelaşi televizor smart 4K îl regăsim şi în ofertele celor de la Flanco şi Altex.

Imagini cu Philips 40PUH6400/88 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Îşi face apariţia cu un display generos, cu diagonala de 102 centimetrii, ce asigură o luminozitate de 300cd/mp, un aspect de imagine de 16:9 şi un format 4K Ultra HD, la o rezoluţie de 3840 x 2160pix. Din punct de vedere al caracteristicilor, beneficiază de Micro Dimming Pro, de Perfect Motion Rate 700GHz şi de Pixel Plus Ultra HD.

La nivel audio, dispune de ieşiri audio RMS, cu o putere de 20W, optimizate prin următoarele caracteristici avansate de sunet, ca: Smart Sound, Dynamic Bass Enhancement, Clear Sound şi Incredible Surround.

Cât despre conexiuni şi porturi, vine echipat cu Wireless incorporat, cu Reţea, cu Slot CI+, cu port HDMI x 4, cu Minijack căşti, cu intrare Scart, cu port USB 2.0 x 3 şi cu ieşire audio digitală optică.

Pentru a beneficia de o vizualizare excelentă, poţi opta la montarea televizorului pe perete, pe un suport Tv reglabil A+ SP44T, de 32inch – 55inch.

În concluzie, Smart Tv Philips 40PUH6400/88 este un LED 4K atractiv, ce beneficiază de o diagonală generoasă şi de cele mai bune calităţi video, cât şi audio.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv LED
  • Android
  • Gama 2015
  • Diagonala 102cm
  • 4K Ultra HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.