Philips 40PFT4201/12 – televizor accesibil şi modern cu ecran Full HD de 102cm în diagonală

Philips 40PFT4201/12 nu reprezintă unul dintre cele mai performante televizoare de pe piaţă, ci un televizor clasic şi modern cu specificaţii de bază. Impresionează printr-o construcţie distinsă, precum şi printr-o diagonală generoasă, fapt ce îl integrează extrem de uşor în orice stil şi decor.

Aşadar, avem de-a face cu un non Smart Tv Full HD cu funcţie de monitor din gama anului 2016. Este capabil să acorde o atenţie specială atât furnizării transmisiilor Tv, cât şi conţinutului multimedia preferat.

Acest model 40PFT4201/12 este prezent online deja în magazinul de specialitate eMag, la doar 1.599 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, prezintă un aspect elegant şi modern. Deţine finisaje şi detalii distinse, întreagă construcţie fiind pe un fond de culoare neagră. Are o putere consumată de 42W, cântăreşte în jur de 7kg şi măsoară standard fără suport 904 x 525 x 77 (W x H x D) mm, respectiv 904 x 565 x 195 (W x H x D) mm cu suport.

Dat fiind faptul că se bucură de compatibilitate Vesa (200x200mm), acceptă să fie montat şi pe perete cu ajutorul unu suport Tv special.

Imagini cu Philips 40PFT4201/12:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul dispozitiv de la Philips este prevăzut cu un ecran LED Full HD de 102cm în diagonală. Beneficiază de o intensitate luminoasă de 200cd/m2, de o rată de aspect a imaginii de 16:9, precum şi de o rezoluţie Full High Definition la 1920 x 1080p.

Din punct de vedere audio, producătorul l-a echipat cu un sistem stereo capabil să dezvolte o putere de până la 16W (2 x 8W). Ca şi caracteristici de sunet superioare, se laudă cu Surround Effect, cu Smart Sound, cu Bass Control, cu Auto Volume Leveler şi cu Clear Sound.

La nivel de conectivitate, dăm peste două porturi HDMI, peste o intrare Scart RGB, peste o intrare antenă, peste o intrare USB 2.0, peste o ieşire audio digitală optică, peste Slot CI+, peste Tuner Digital şi peste Player multimedia.

Slot-ul Ci+ şi Tuner-ul digital cu format DVB-T+T2+C au rolul de a recepta posturile Tv în format High Definition sau Digital, fără a mai avea nevoie de clasicul decodor extern.

Mulţumită player-ului multimedia integrat, dispozitivul de faţă poate reproduce orice tip de conţinut multimedia (foto/video/audio), direct de pe orice altă sursă externă de stocare.

Concluzie:

În concluzie, Philips 40PFT4201/12 este un televizor modern şi avantajos fără funcţii şi specificaţii inteligente, capabil să asigure reproducerea unui conţinut video/audio de calitate.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 102cm
  • Modern
  • 2016
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.