Philips 40PFT4101/12 – non Smart Tv de generaţie nouă, acesibil şi modern

Philips 40PFT4101/12 este un televizor LED modern şi avantajos, atât ca diagonală şi rezoluţie, cât şi ca preţ de achiziţie. Reprezintă o variantă potrivită celor care îşi doresc un televizor accesibil, fără a fi dotat cu specificaţii şi funcţii smart.

În ciuda faptul că nu deţine caracteristici Smart, se dovedeşte a fi un bun suport atât redării posturilor Tv, cât şi conţinutului multimedia preferat. În plus, se laudă şi cu funcţia de monitor, funcţie ce îi permite să fie conectat la consolă sau la Pc, pentru a furniza un conţinut de calitate foarte bună.

Acest model 40PFT4101/12 se poate achiziţiona deja şi din stocul magazinului online eMag, cu numai 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Privind partea estetică a device-ului, remarcăm finisaje şi detalii perfect definite, totul pe o nuanţă de culoare neagru-lucios. Display-ul de 102cm în diagonală este înconjurat de către o ramă extrem de subţire, lucru ce conferă un aer elegant şi distins. Ca şi detalii tehnice, ar fi de menţionat greutatea televizorului de numai 7kg şi dimensiunile standard de 918 x 531 x 79 (W x H x D) mm (918 x 584 x 195 (W x H x D) mm cu stand).

Dat fiind faptul că vorbim despre un dispozitiv compatibil Vesa (200 x 200mm), acest lucru permite să fie amplasat pe un suport TV special de perete.

Noul dispozitiv este disponibil online şi în magazinele Flanco şi evoMag.

Imagini cu Philips 40PFT4101/12:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, la capitolul video, producătorul Philips l-a echipat cu un display LED de 102cm în diagonală. Este vorba despre un ecran de calitate foarte bună, cu o luminozitate de 200 cd/m2, cu o rată de aspect de 4 : 3/6 : 9, cu unghiuri bune de vizibilitate, precum şi cu o rezoluţie maximă de 1920 x 1080 pix. la un format Full High Definition. Ca şi distanţă de vizionare, producătorul recomandă cel puţin 2 metrii.

Din punct de vedere audio, avem de-a face cu un sistem stereo integrat de tip 2.0. Livrează o putere maximă de 16W (2x8W), având la bază următoarele caracteristici avansate de sunet: Incredible Surround, Smart Sound Mode, Clear Voice şi Echilibrare a volumului automată.

În privinţa nivelului de conectivitate, televizorul de faţă beneficiază de: o intrare Scart (RGB), de o intrare USB 2.0, de o ieşire audio digitală optică, de Minijack căşti, de două porturi HDMI, de Slot pentru card PCMCIA (Slot CI+), de Tuner digital (DVB-T/T2/C), de Redare video (AVI/MKV/MPEG/WMV9/VC1) şi de intrare antenă (IEC75).

Faptul că beneficiază de funcţia de player multimedia, permite să reproducă orice tip de conţinut foto/video/audio, direct de pe orice unitate externă de stocare (HDD/Stick).

Slot-ul CI+ şi Tuner-ul digital garantează recepţionarea canalelor Tv în format Digital sau HD. În felul acesta, clasicul decodor extern (mediabox) nu mai este necesar.

Concluzie :

În concluzie, Philips 40PFT4101/12 reprezintă un non Smart Tv din gama 2016, un televizor modern de calitate, potrivit atât dormitoarelor, cât şi sufrageriilor spaţioase.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 102cm
  • 2016
  • Full HD
  • Ultra-modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.