Philips 40PFS6609

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Printre cele mai inteligente și moderne modele de televizoare concepute în 2014, se enumeră și noul model de Smart Tv de la Philips.

Smart Tv Philips 40PFS6609 este realizat pentru cei care își doresc în locuințele lor un televizor performant, elegant, cu o diagonală generoasă, pregătit să satisfacă orice capriuciu în materie de tehnologie.

Bucură-te și tu de performanță la un grad superior, cu noul model Philips 40PFS6609, pe care îl poți găsi la prețul de aproximativ 2.600lei (vezi preț actualizat).

Așadar vorbim despre un televizor modern, cu un design incredibil, realizat în 2014. Modelul de față vine construit din materiale de bună calitate, oferind rezistență și eleganță maximă.

Imagini cu Philips 40PFS6609 :

 

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Rămâi fascinat de calitatea video pe care ți-o oferă noul display LED al acestui model Philips. Cu foarte multe caracteristici bune, precum diagonala de 102cm, luminozitate de 350cd/mp, rezoluție Full HD de 1920x1080pixeli și un aspect al imaginii de 16:9, te vei bucura de imagini reproduse foarte naturale și viu colorate.
Pe lângă aceste caracteristici de bază, calitatea video este îmbunătățită de o listă lungă de caracteristici superioare de imagine ca Ambilight Version, Digital Natural Motion, 400 Hz Perfect Motion Rate, Pixel Precise HD și lista continuă.

Mulțumită tehnologiei avansate Ambilight, de la Philips, imaginea redată va fi mărită, astfel se va proiecta o zonă luminoasă pe peretele din spatele televizorului. Așadar te vei bucura de o experiență incredibilă de vizionare pe 2 laturi de la Philips.

O altă caracteristică extrem de utilă de la Philips ar fi și Pixel Precise HD. Aceasta îți oferă 4 trilioane de culori și un contrast super dinamic de 500.000:1. Toate acestea îmbinate, îți vor oferii imagini excelente, de calitate superioară.

Și pe partea de sunet se descurcă excelent, radand prin difuzoarele integrate de 20W, un sunet uimitor, puternic și nedistorsionat. Și aici vom avea câteva caracteristici numeroase de sunet, ce au luat parte la îmbunătățirea sunetului redat, precum Smart Stereo, Ambi wOOx, Incredible Surround și altele.

La capitoul multimedia, vei avea posibilitatea de a te conecta la internet, foarte simplu prin Wireless-ul integrat  sau prin RJ-45(Rețea). În cazul în care dorești să îți conectezi dispozitivul la alte device-uri, ai la îndemână mai multe porturi precum: SCART, USB 2.0×2, intrare component, ieșire audio și 3xHDMI.

Prin intermediul unei conexiuni la internet, vei beneficia de cele mai bune și numeroase programe Tv online în Cloud. Totodată, cu ajutorul Cloud Explorer te poți conecta la Dropbox și vei putea avea acces la toate fotografiile, clipuri video și altele din Cloud direct pe Smart Tv.

Cu o greutate de aproximativ 10Kg și cu dimensiuni minimaliste de 911 x 587 x 233mm( W x H x D) cu stand, te poți bucura de noul televizor inteligent montat pe suportul acestuia ori pe un suport Tv reglabil de perete. În ambele situații eleganța inegalabilă este aceeași.

Opinii pro și contra :

Pro:

  • Smart TV
  • 3D
  • Full HD
  • Diagonala de 102cm
  • Ambilight

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.