Philips 40PFS5501/12 – Smart Tv de 102 centimetrii, cu Android 5.1 Lollipop

Philips 40PFS5501/12 este un nou Smart Tv cu Android, cu care olandezii şi-au făcut apariţia destul de recent pe piaţa televizoarelor inteligente. Este o variantă de 102 centimetrii în diagonală, potrivită spaţiilor largi, precum sufrageriilor sau living-urilor.

Ei bine, provine din gama 2016, fiind pregătit să ruleze sistemul de operare Android 5.1, cu versiunea Lollipop.

Avem în faţă un device de calitate foarte bună, ce reuşeşte să actualizeze gama televizoarelor Smart cu Android, fiind cu mult peste celelalte sisteme de operare, precum webOS de la LG sau Tizen de la Samsung. Lucrul acesta este confirmat de lista numeroasă de aplicaţii puse la dispoziţie din magazinul Google Play, de posibilitatea instalării de diferite aplicaţii din alte surse (Unknown Source) şamd.

Surprinzător, dar adevărat, preţul acestui Smart Tv în magazinul de specialitate eMag este de numai 1.999 de lei (vezi preţ actualizat).

Cu siguranţă impresionează prin aspectul ultra modern şi slim pe care îl poartă, fiind evidenţiat prin elemente şi finisaje elegante, pe un fond de culoare argintie. Datorită acestora, este capabil să aducă un plus de rafinament şi de modernitate locului în care este montat.

Tehnic vorbind, este un televizor de 8.2kg, ce măsoară standard 918 x 534 x 77(W x H x D) mm fără suport, respectiv 918 x 598 x 204(W x H x D) mm cu suport.

Are o putere de consum de doar 35W, aproximativ cam pe jumătatea consumului uni bec clasic de 60W. Mulţumită compatibilităţii Vesa de 200 x 200mm, dispozitivul de faţă poate fi amplast şi pe perete, pe un suport Tv, ce se poate procura separat de Tv.

Imagini cu Philips 40PFS5501/12 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Poartă un display generos de 102cm în diagonală, respectiv de 40 inch. Este un LED de calitate foarte bună, ce asigură o rezoluţie Full High Definiton la maxim 1920 x 1080p. Oferă ocazia de a vă bucura de o experienţă de vizionare incredibilă, cu unghiuri de vizibilitate largi, cu o luminozitate de 300 cd/m² şi cu nuanţe şi culori vii.

Pe partea audio, deţine integrate două difuzoare stereo de 16W putere ambele, capabile să redea un sunet captivant, suficient de puternic şi de natural, fără a avea vreun fel de distorsiuni. Pe lângă asta, beneficiază şi de o serie de moduri presetate de sunet, ce pot fi alese în funcţie de conţinutul reprodus.

În ceea ce îl priveşte conectivitatea, deţine Wi-Fi integrat şi LAN, precum şi o ieşire audio digitală optică, 3 porturi USB 2.0, o intrare component, o intrare Scart, minijack căşti, o ieşire audio în şi 4 porturi HDMI.

Slot-ul CI+ şi Tuner-ul digital (DVB-T/T2, DVB-S/S2, DVB-C) vor asigura recepţia transmisiilor Tv în format digital şi HD, fără a mai fi nevoie de un alt mediabox sau decodor extern.

Player-ul multimedia integrat oferă posibilitatea redării conţinutului preferat, direct pe stick de memorie sau unitate HDD, conectate la porturile USB ale televizorului.

Concluzie :

Concluzionând, Philips 40PFS5501/12 este un Smart Tv cu Android din 2016, un model cu funcţii şi tehnologii de generaţie nouă, capabil să asigure reproducerea unui conţinut de cea mai bună calitate.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 102cm
  • Design modern
  • Full HD
  • Accesibil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.