Philips 40PFH5500/88 – este un televizor inteligent de calitate înaltă, cu un design distins şi cu performanţe ridicate

Smart Tv Philips 40PFH5500/88 reprezintă varianta ideală atunci când îţi doreşti un televizor de calitate, performant şi distins, capabil să îţi asigure cele mai bune calităţi video şi audio.

Avem de-a face cu un LED al anului 2015, un televizior inteligent, ce beneficiază de tehnologia Android, o tehnologie avansată, care până de curând o întâlneam doar la telefoanele mobile. Are compatibilitate VESA 200 x 200mm şi o putere de consum de numai 38W.

Cât despre cost, pot spune că este un model foarte accesibil, şi când spun asta, mă refer la raportul din calitate şi preţ, astfel este comercializat de magazinul online eMag, cu preţul de 2.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Aşa cum spus, se evidenţiază printr-un aspect ultra modern, realizat din elemente distinse şi bine definite. Cântăreşte doar 10.2Kg şi măsoară numai 918 x 594 x 213(W x H x D) mm.

Acelaşi televizor inteligent de la Philips este pus la dispoziţie şi de către magazinele online Flanco şi Altex.

Imagini cu Philips 40PFH5500/88 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul device se bucură de un LCD de 102 centimetrii, ce beneficiază de o luminozitate de până la 350cd/mp şi de un aspect imagine de 16:9. Garantează un format Full HD, la o rezoluţie de 1920 x 1080pix, fiind optimizat prin câteva caracteristici speciale de imagine, precum: Pixel Plus HD, Perfect Motion Rate 200Hz şi Micro Dimming.

Din punct de vedere al sunetului, se bucură de o linie audio stereo, ce are o putere de 20W, fiind îmbunătăţită prin tehnologiile Smart Sound, Dynamic Bass Enhancement şi Incredible Surround.

Cât despre conexiuni şi porturi, se laudă cu Wi-Fi integrat, cu port RJ-45 (Reţea), cu port HDMI x 4, cu port Scart, cu intrare component, cu port USB 2.0 x 3, cu ieşire audio şi cu Slot CI+.

Bucură-te de o vizualizare excepţională, montand noul Smart Tv pe un suport Tv de perete SP44T (de 23”-55”), de tip reglabil.

Acestea fiind spuse, televizorul smart Philips 40PFH5500/88 este un device de calitate superioară, ultra modern şi performant, perfect în livingul locuinţei tale.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv LED
  • Android
  • Gama 2015
  • Diagonala 102cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

One thought on “Philips 40PFH5500/88 – este un televizor inteligent de calitate înaltă, cu un design distins şi cu performanţe ridicate

  1. Am cumparat un televizor Philips 40PFH5500/88 sunt multumita , dar am nevoie de un manual de utilizare, sa-mi dau seama cate lucruri poate sa faca. Am primit instructiuni de siguranta si atat. Va rug daca aveti posibilitatea sa-mi trimiteti pe internet un manual de folosinta. Multumesc anticipat. Janky Maria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.