Philips 40PFH4509

Și de această dată producătorul olandez ne surprinde cu un gadget destul de performant, cu o diagonala generoasă și un preț excelent. Smart Tv Philips 40PFH4509 este noul model de televizor, conceput în 2014, doatat cu specificații revoluționare și un aspect incredibil de elegant.

Design-ul uimitor se datorează finisajelor bine definite, până la cele mai mici detalii ale device-ului. Rama subțire este construită cu ideea de a mării imaginea și de ce nu de a minimaliza dimensiunile dispozitivului, oferind eleganță încăperii cu profilul său.

La data de 12-10-2014, prețul excelent al acestui televizor inteligent Philips 40PFH4509 este în jur de 1.600lei (vezi preț actualizat), destul de ok aș spune.

IMAGINI CU Philips 40PFH4509 :

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Cu siguranță vei rămâne plăcut surprins de calitatea video oferită de ecranul LED al acestui Tv, cu diagonala de 102cm și cu rezoluția Full HD de 1920x1080pixeli. Luminozitatea de 250 cd/mp împreună cu alte caracteristici superioare de imagine, precum 200 Hz Perfect Motion Rațe, Micro Dimming și Pixel Plus HD, vor îmbunătăți drastic calitatea video.

Mulțumită tehnologiei Pixel Plus HD de la Philips, te vei bucura de cele 69mld. de culori și de un contrast dinamic excelent de 500.000:1. Așadar imaginile reproduse vor fi viu colorate, cu un contrast puternic și cu o tentă extrem de naturală.

Fiind un televizor Smart, vei avea posibilitatea de a te conecta la diferite site-uri de socializare (Facebook, Twitter etc.) ori poți vizualiza un clip nou de pe Youtube, doar printr-o simplă comandă. Totodată îți poți interconecta gadget-ul la diferite dispozitive pentru a te bucura de o experiență multimedia uimitoare.

Cu o putere maximă de procesare de 1mld. de pixeli/secundă, puternicul procesor Dual Core va garanta cele mai fluente imagini și cele mai naturale.

Până și la calitatea audio excelează noul model Philips, redând prin difuzoarele integrate de 20W un sunet excelent, clar și puternic, datorită caracteristicilor audio precum Incredible Surround, Smart Sound și Clear Sound.

Pentru a îți putea conecta dispozitivul la internet poți realiza conexiunea prin Wi-Fi Ready sau prin RJ-45. Iar dacă dorești să îl conectezi la alte device-uri, ai la îndemână mai multe posibilități precum: ieșire audio digitală optică, intrare component, intrare SCART și două porturi HDMI.

Oferă-i locuinței tale o pată de culoare, grație noului Smart Tv de la Philips. Că este montat pe suportul sau ori pe un suport Tv de perete, eleganța va fi aceeași.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Smart TV LED
  • Incredible Surround
  • Pixel Plus HD
  • 200 Hz Perfect Motion Rate
  • Micro Dimming
  • Player multimedia integrat
  • MultiRoom Client

Contra:

  • Fără Wi-Fi integrat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.