Philips 40PFH4309

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Philips 40PFH4309 este un non Smart Tv de tip LED, apărut în 2014, fiind printre cele mai bine cotate televizoare de pe piața electronicelor, la ora actuală.

Este un televizor de calitate înaltă, ce face parte dintr-o serie nouă de device-uri, care aduce îmbunătățirii drastice calității imaginilor și a funcționalității media.

Acestea fiind spuse, un asemenea televizor atrăgător, ce vine echipat cu funcțiile unui Smart tv se poate achiziționa la prețul excelent de 1.399lei (Vezi preț actualizat).

Vine conceput cu un design distins, compact și extrem de modern. Este echipat cu un stand elegant, măsurând cu tot cu acesta doar 904 x 571 x 243 mm, având o greutate de doar 9.9Kg. La baza construcției stau doar elemente de cea mai bună calitate, beneficiind de cele mai bune finisaje.

Imagini cu Philips 40PFH4309 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Prezentând partea video, putem spune că vine proiectat cu un ecran foarte generos, cu diagonala de 102cm. Se laudă cu un format Full HD de 1920 x 1080p, cu o luminozitate de 250cd/mp și cu un aspect al imaginilor de 16:9. Totodată, se bucură și de caracteristica specială de imagine Digital Crystal Cler, ce reproduce un număr de culori impresionant, respectiv 69 de milioane și un contrast excelent de 500:000:1.

Un alt atu al acestui dispozitiv LG, ar fi funcția Perfect Motion Rate 100Hz, ce îmbină perfect ultimele tehnologii, îmbunătățind drastic calitatea imaginilor redate în mișcare, realizând imagini extrem de clare.

Nici pe partea de sunet nu se descurcă mai rău, ba din contră, se bucură de o linie audio stereo de 10W, îmbunătățită la rândul ei de numeroase caracteristici superioare audio, precum: Auto Volume Leveller, Incredible Surround și Clear Sound.

Chiar dacă nu este declarat un Smart Tv, beneficiază de specificațiile unui astfel de televizor inteligent, precum Tuner-ul digital (DVB-T, DVB-C), Redare video (PAL, SECAM, NTSC) și Player multimedia.

Ca și nivel de conectivitate, se bucură de Slot CI+, două porturi HDMI, o ieșire audio digitală (Optică) și încă două porturi USB 2.0.

În concluzie, televizorul Philips 40PFH4309 se adresează celor ce își doresc performanță, calitate și modernitate, la un preț extrem de accesibil.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Full HD
  • DIagonala de 102cm
  • LED
  • Tuner digital
  • Player multimedia integrat
  • Redare video
Contra:
  • Non Smart Tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.