Philips 40PFH4200/88 – un televizor de calitate bună, cu un aspect distins şi cu o diagonală de 102cm

LED-ul Philips 40PFH4200/88 este un recent non Smart Tv, al anului acesta, un device generos, accesibil şi atractiv, ce prezintă un aspect distins şi atrăgător.

Este un televizor simplu, ce nu deţine funcţii şi tehnologii smart, însă dispune de un display de 102cm şi de un sistem audio integrat îmbunătăţit, ce garantează cele mai bune rezultate video cât şi audio.

În magazinul online eMag, un asemenea model de televizor modern, se poate achiziţiona cu preţul de numai 1.799 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere tehnic, este un televizor compatibil VESA (maxim 200 x 200), ce are o putere consumată de doar 46W. Aspectului modern i se alătură un suport distins, pe care va sta montat televizorul, în cazul în care nu optaţi la un sport Tv de perete. Cu totul, are o greutate de aproximativ 9Kg şi măsoară numai 918 x 570 x 257(W x H x D) mm.

Imagini cu Philips 40PFH4200/88 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După am spus, se bucură de un display destul de mare, respectiv de 102 centimetrii, ce îl face ideal într-un living spaţios. Ca şi catacteristici de imagine, dispune de Digital Crystal Clear, de Perfect Motion Rate 100Hz, de o luminozitate de 200cd/mp şi de un aspect imagine de 16:9.

Din punct de vedere audio, prezintă o linie stereo integrată, ce are o putere de 16W. Este un sistem audio excepţional, ce vine optimizat prin următoarele tehnologii avansate de sunet, precum: Bass Control, Incredible Surround, Smart Sound, Clear Sound şi Auto Volume Leveller.

Cât despre porturi de conectivitate, beneficiază de două porturi HDMI, de minijack căşti, de intrare Scart, de ieşire audio digitală optică şi de Slot CI+.

Aşa cum am spus, în situaţia în care vreţi să renunţaţi la standul device-ului şi doriţi să îl montaţi pe perete, suportul Tv reglabil de perete, SP44T, de 32” – 55”, de culoare neagră, reprezintă modelul perfect.

Acestea fiind spuse, non Smart Tv Philips 40PFH4200/88 reprezintă alegerea ideală, în situaţia în care se caută un televizor fără funcţii smart, însă cu o diagonală generoasă şi cu un aspect distins.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 102cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.