Philips 32PHT4201/12 – televizor modern şi avantajos din gama 2016

Philips 32PHT4201/12 se dovedeşte a fi o soluţie avantajoasă, atunci când vine vorba despre alegerea unui non Smart Tv de generaţie nouă, cu un raport favorabil dintre calitate şi preţ. Reprezintă o variantă de LED accesibilă şi modernă, ideală atât unui dormitor, cât şi unei sufragerii.

Noul televizor presupune a fi un suport excelent atât pentru vizionarea posturilor Tv, cât şi pentru redarea conţinutului multimedia dorit. În plus de asta, îşi poate intra destul de uşor şi în rolul de monitor, în situaţia în care vrei să beneficiezi de o calitate mai bună din partea PC-ului, consolei de jocuri video şamd.

Acest model 32PHT4201/12 este deja disponibil în oferta eMag, fiind comercializat la preţul avantajos de doar 1.149 de lei (vezi preţ actualizat).

Vis-a-vis de aspect, prezintă o construcţie de calitate, modernă şi elegantă, de culoare neagră. Cântăreşte doar 5kg şi măsoară standard 726 x 439 x 77(W x H x D) mm fără stativ, respectiv 726 x 439 x 77(W x H x D) mm cu stativ. Puterea consumată de acest dispozitiv este de numai 30W, exact pe jumătatea consumului unui bec clasic de 60W.

Acest televizor recent se poate achiziţiona şi din ofertele celor de la Flanco şi Altex.

Imagini cu Philips 32PHT4201/12 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Pe partea video, acest televizor Philips deţine un display plat de 80cm (32”) în diagonală. Oferă o rezoluţie maximă de 1366 x 768p la un format High Definition, o luminozitate de 200cd/mp, precum şi o rată de aspect a imaginilor de 16:9.

Din punct de vedere audio, acest capitol este garantat de către sistemul stereo integrat, cu puterea de 16W. Aici se întâlnesc câteva caracteristici superioare de sunet ce îmbunătăţesc calitatea audio, cum ar fi Clear Sound, Incredible Surround, Smart Sound Mode etc.

Ca şi conectori, noul device vine prevăzut cu o ieşire audio digitală optică, cu o intrare USB 2.0, cu o intrare Scart (RGB), cu minijack căşti, cu două porturi HDMI, precum şi cu slot pentru card PCMCIA.

Tuner-ul digital DVB-C/T/T2 şi Slot-ul CI+ asigură recepţia transmisiilor Tv în format Digital şi High Definition, fără a mai fi necesar decodorul extern.

Funcţia de player multimedia permite redarea conţinutului multimedia dorit, direct de pe unitate Hard Disk sau stick USB.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Philips 32PHT4201/12 este un televizor decent din 2016, un device modern şi avantajos ce reuşeşte să se integreze perfect în orice circumstanţă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 80cm
  • 2016
  • HD
  • Accesibil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.