Philips 32PHH4309

În această zi vom discuta despre un televizor LED, cu trăsături moderne, cu funcții interesante și eficiente, și nu în ultimul rând cu un preț foarte atrăgător. Așadar, Philips 32PHH4309 nu este un televizor cu funcții smart, însă și acest model vine echipat cu numeroase tehnologii interesante, ce va oferii un divertisment incredibil.

La data de 24-01-2015 costul de achiziție al acestui televizor Philips 32PHH4309 era de doar 899lei (Vezi preț actualizat), un preț extrem de mic, pentru un model destul de performant.

Noul Philips prezintă un design plăcut, cu detalii ultramoderne, ce va oferii o pată de eleganță oricărei încăperi. Vine construit doar din materiale de calitate superioară, împreună cu un suport elegant pe care stă montat acest device.

Imagini cu Philips 32PHH4309 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Dispozitivul de față se evidențiază prin diagonala să generoasă de 81cm, cu o rezoluție HD de 1366 x 768pixeli. Se bucură de o luminozitate de 250 cd/mp, de un aspect al imaginilor de 16:9 și de două caracteristici superioare de imagine, ca Perfect Motion Rate 100Hz și Digital Crystal Clear, care redă 69mld. de culori și un contrast perfect de 500.000:1.

Și la capitolul audio se descurcă incredibil de bine, fiind echipat cu difuzoare stereo, cu o putere de 10W, redând un sunet uimitor. Totodată, această calitate a sunetului mai este îmbunătățită de câteva caracteristici audio excelente, precum Auto Volume Leveller, Clear Sound și Incredible Surround.

Mai putem spune că vine echipat cu player multimedia integrat, cu ajutorul căruia poți reda muzică, filme și imagini, utilizând o sursă externă, precum un stick de memorie sau un HDD extern. Mulțumită tuner-ului digital, canalele tv vor fi recepționate în mod digital.

Pe partea de conectivitate dispune de două porturi HDMI, o ieșire audio digitală optică, un port USB 2.0 și de Slot CI+.

Alte detalii tehnice pe care am putea să le spunem despre acest televizor, ar fi greutatea sa de doar 5.6Kg, împreună cu stand și dimensiunile slim de 72.6 x 18.6 x 48.5cm.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • LED
  • Diagonala de 81cm
  • Tuner digital
  • Redare video
  • Player multimedia integrat
  • HD
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.