Philips 32PHH4200 – un televizor de calitate, cu diagonala de 80cm și cu un design modern

Televizorul Philips 32PHH4200 este un non Smart Tv al gamei 2015, un model ieftin, ce se recomandă în special celor ce nu sunt pasionați de tehnologie și doresc un simplu televizor modern.

Este un device de 80 de centimetrii, ce are un consum energetic de 30W. Poate fii ideal în bucătărie sau în dormitoarele mai mici, oferind posibilitatea montării pe perete sau pe suportul elegant cu care vine echipat.

Așa cum spuneam mai sus, este un televizor accesibil, astfel se regăsește în oferta magazinului online eMag la prețul de numai 999 de lei (vezi preț actualizat).

Din punct de vedere al aspectului, se bucură de finisaje moderne și de materiale de cea mai bună calitate. După cum am spus, vine la pachet cu un stand atractiv, care cu totul cântărește doar 5.1Kg și măsoară doar 726 x 464 x 181 (W x H x D) mm.

Imagini cu Philips 32PHH4200 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Așadar, la nivel video prezintă un LCD de 80 de centimetrii, ce beneficiază de o luminozitate de 200cd/mp și de un aspect de 16:9 al imaginilor. Este un LED cu rezoluție HD la 1366 x 768p, optimizat prin tehnologiile superioare de imagine, Digital Crystal Clear și Perfect Motion Rate 100Hz.

Nici din punct de vedere audio nu se prezintă mai rău, ba din contră se laudă cu o linie audio cu o putere de 16W, îmbunătățită prin următoarele tehnologii avansate: Auto Volume Leveler, Bass Control, Incredible Surround, Clear Sound și Smart Sound.

Ar mai fii de specificat că vine dotat cu două porturi HDMI, cu un port Scart, cu Slot CI+, cu intrare USB 2.0, cu minijack căști și cu o ieșire audio digitală optică.

În situația în care spațiul este limitat, poți opta la montarea device-ului pe perete, achiziționând un suport Tv de perete SPB221, de tip reglabil, de 13” -€“ 42”, care totodată oferă și o vizibilitate mai bună.

În concluzie, televizorul LCD Philips 32PHH4200 este un non smart Tv de calitate, cu o diagonală destul de generoasă și cu un aspect ultra modern.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 80cm
  • HD
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.