Philips 32PHH4100 – HD, de 81cm

Pentru review-ul de astăzi am ales un non Smart Tv din gama 2014, un televizor modern și aspectuos, ce pune la dispoziție numeroase funcții și tehnologii asemanatoase unui televizor inteligent.

Philips 32PHH4100 este un LED atractiv, ce prezintă o diagonală de 81 de centimetrii, o rezoluție HD și un design ultra modern. Este un model ideal celor mai puțin interesați de un Smart Tv, un televizor decent cu un super preț de achiziție.

Ca tot am zis de preț, în stocul de oferte al celor de la eMag, un astfel de device se regăsește la prețul competitiv de numai 999lei (vezi preț actualizat).

Se laudă cu o construcție perfectă, ce se evidențiază prin finisaje și elemente moderne. Greutatea acestuia este de numai 5.1Kg și măsoară în jur de 726 x 464 x 181 mm, împreună cu suportul cu care vine echipat.

Regăsim același model de televizor Philips și în ofertele magazinelor online Flanco și Altex.

Imagini cu Philips 32PHH4100 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Așa cum am spus, se evidențiază printr-un ecran de 81cm, ce are o luminozitate de 200cd/mp și un aspect de 16:9. Este capabil să asigure o rezoluție HD la 1360 x 768pixeli, fiind îmbunătățit de caracteristicile următoare de imagine: Perfect Motion Rate 100Hz și Digital Crystal Clear.

Nici sunetul nu este mai slab calitativ, ba din contră se bucură de un sistem integrat, îmbunătățit de caracteristici superioare de sunet, precum: Smart Sound, Bass Control, Auto Volume Leveller, Clear Sound și Incredible Surround.

Ramura conectivității pune la dispoziție 2 x HDMI, USB 2.0, Scart, minijack căști, o ieșire audio digitală optică și Slot Ci+.

Ar mai fii de remarcat, că vine cu tuner digital, cu redare video (NTSC, PAL, SECAM) și cu player multimedia integrat.

În concluzie, dacă vrei un Tv decent, atractiv la un preț foarte accesibil, modelul Philips 32PHH4100 este exact ceea ce cauți.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart Tv
  • LED
  • Gama 2014
  • Diagonala 80cm
  • HD
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.