Philips 32PFT4101/12 – televizor ultra-slim din gama 2016, cu ecran FHD de 80cm

Philips 32PFT4101/12 reprezintă un non Smart TV LED din gama 2016, un televizor performant şi modern, ce impresionează cu tehnologii inovatoare, precum şi cu un raport preţ-calitate apreciabil.

Se dovedeşte a fi o alegere interesantă pentru cei care caută să beneficieze de o experienţă de divertisment superioară, fără vreun efort în plus. Nu doar că asigură un suport excelent pentru transmisiile Tv şi pentru conţinutul multimedia preferat, ci îşi poate lua destul de uşor şi rolul de monitor, în cazul în care vrei să te bucuri de un conţinut mai generos din partea consolei de jocuri, a PC-ului şamd.

Acest model recent 32PFT4101/12 este deja apărut în stocul de oferte eMag, comercializat cu doar 1.249 de lei (vezi preţ actualizat).

Impresionează printr-o construcţie ultra-subţire de calitate foarte bună, ce deţine linii şi finisje extrem de atrăgătoare. Indiferent de locul în care este amplasat, cu siguranţă va ieşi în evidenţă datorită carcasei moderne şi elegante de culoare neagră.

Din punct de vedere tehnic, măsoară standard fără stativ 726 x 439 x 77 (W x H x D) mm, iar cu stativ 726 x 477 x 171 (W x H x D) mm. Are o greutate de aproximativ 5kg, este de culoare neagră, puterea de consum a acestuia fiind de doar 32W.

Modelul de faţă se poate procura şi din magazinul online Flanco.

Imagini cu Philips 32PFT4101/12 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest nou televizor Philips este prevăzut cu un ecran plat de 80cm în diagonală (32”). Asigură o rezoluţie Full High Definition la maxim 1920 x 1080p, o luminozitate de 200 cd/mp, precum şi o rată de aspect a imaginii de 16:9.

Tehnologia revoluţionară Digital Crystal Clear este capabilă să reproducă imagini naturale, clare şi viu colorate, cu unghiuri de vizibilitate largi.

La nivel audio, impresionează cu un sistem stereo 2.0 integrat, ce dezvoltă o putere maximă de 16W (2x8W). Totodată, sunetul este îmbunătăţit semnificativ şi de către tehnologiile avansate Clear Sound, Smart Sound Mode, Incredible Surround etc.

Este de specificat faptul că aceste televizor LED este compatibil Vesa (100 x 100mm), lucru ce permite să fie montat rapid şi uşor pe un suport Tv special de perete. În felul acesta, comoda Tv este înlocuită, spaţiul din locuinţă este mai generos, iar vizibilitatea este mult mai bună.

Printre dotări, se întâlnesc şi Tuner-ul digital DVB-C-T-T2, precum şi Slot-ul CI+. Cele două asigură receptarea transmisiilor Tv Digitale şi High Definition, înlocuind perfect decodorul extern clasic (mediabox).

În privinţa redării conţinutului multimedia, stă la dispoziţie player-ul multimedia integrat, capabil să reproducă conţinut foto/video/audio, direct de pe diferite unităţi de memorie USB (Stick de memorie/HDD extern).

În ceea ce îl reprezintă conectivitatea, dispune de două porturi HDMI, de o intrare Scart, de o intrare USB 2.0, de o ieşire audio digitală optică, de minijack căşti, precum şi de slot pentru card PCMCIA.

Concluzie :

Concluzionând, Philips 32PFT4101/12 este un televizor LED Full HD de 80cm în diagonală, capabil să impresioneze atât prin design, cât şi prin specificaţii.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 80cm
  • Accesibil
  • Full HD
  • Ultra-modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.