Philips 32PFS5501/12 – Smart Tv Full HD din gama 2016, accesibil şi modern

Philips 32PFS5501/12 reprezintă un LED ultra modern din 2016, un televizor atractiv dotat cu funcţii şi specificaţii smart. Reuşeşte să asigure o funcţionalitate excelentă şi o experienţă de divertisment rar întâlnită.

Indiferent de locul în care este amplasat, aduce un plus de eleganţă şi de rafinament, prin prisma design-ului atrăgător, cu finisaje şi trăsături distinse.

Vine standard cu sistem de operare Android, având la bază un procesor Dual Core. Garantează o performanţă puternică, oferind o interfaţă prietenoasă cu un acces nelimitat la conţinut, precum aplicaţii şi jocuri direct din magazinul online Google Play.

Acest model 32PFS5501/12 este deja comercializat de către magazinul online eMag, cu preţul avantajos de 1.699 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul aspect, impresionează prin finisaje şi linii ultra slim, ce formează un design rafinat. Construcţia de cea mai bună calitate se prezintă pe un fond de culoare argintie, culoare ce îl integrează perfect în orice stil de amenajeri interioare. Deţine atât suporturi metalice argintii, ce vor asigura o bună stabilitatea device-ului pe o comodă Tv, cât şi caracteristica Vesa 100x100mm, ce permite montarea acestuia pe un suport Tv de perete.

Ca şi detalii tehnice, ar fi de subliniat faptul că are o putere de consum de numai 34W (<0,3 W stand-by/50kW.h/an), că are o greutate de doar 5.7kg şi că măsoară standard 727 x 439 x 77 (W x H x D) mm fără suport, respectiv 727 x 483 x 204 (W x H x D) mm cu suport.

Acelaşi dispozitiv este disponibil online şi la evoMag, Flanco şi CEL.

Imagini cu Philips 32PFS5501/12 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere video, noul Smart Tv Philips îşi face apariţia cu un display LED Full HD cu diagonala de 80cm, respectiv 32”. Beneficiază de o luminozitate bună de 300 cd/m², de un aspect al imaginii de 16:9, de o rezoluţie maximă de 1920 x 1080p, de un contrast incredibil, inclusiv de unghiuri de vizbilitate excepţionale.

Pixel Plus HD reprezintă un motor de optimizare al calităţii video, astfel încât să asigure reproducerea unor imagini clare şi viu colorate. Indiferent de conţinutul reprodus, fie transmisii Tv, conţinut media preferat ori conţinut online, vei beneficia de cele mai intense şi strălucitoare culori.

Ca şi sunet, vine standard prevăzut cu un sistem audio stereo de 16W putere, alături de care îi stă o listă importantă de caracteristici de sunet, precum Smart Sound, Incredible Surround şi Clear Sound.

În ceea ce îl reprezintă nivelul de conectivitate, vine dotat cu 4 porturi HDMI (Audio Return Channel), cu o intrare component (YPbPr), cu o intrare Scart (RGB/CVBS), cu 3 porturi USB, cu conexiune Wireless (bandă dublă/ Wi-Fi 11n 2×2 integrat), cu intrare audio (DVI/ S/D), cu ieşire căşti, cu ieşire audio digitală optică, cu interfaţă comună Plus (CI+), cu conector pentru servicii şi cu conector prin satelit.

Cu ajutorul tuner-ului digital (DVB-T/T2, DVB-S/S2 şi DVB-C) şi al Slot-ului CI+, canalele TV în format HD şi Digital vor fi recepţionate fără a mai fi necesar decodorul extern clasic.

Player-ul multimedia încorporat oferă posibilitatea redării conţinutului media, direct de pe alte surse de memorie USB (Stick de memorie USB/HDD extern).

Concluzie :

În concluzie, Philips 32PFS5501/12 este un Smart Tv LED din 2016, un televizor Full HD de 80cm accesibil şi modern, capabil să garanteze o experienţă multimedia superioară.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 80cm
  • 2016
  • Full HD
  • Ultra-modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.