Philips 32PFH5300/88 – un televizor smart, ultra modern şi foarte accesibil

Televizorul Philips 32PFH5300/88 se află printre cele mai accesibile Smart Tv-uri de pe piaţa anului 2015, un LED cu funcţii şi tehnologii atractive, capabil să asigure cele mai bune valori video cât şi audio.

Aveam de-a face cu un Smart Tv corespunzător VESA (maxim 100 x 100), ce are o putere de consum de numai 29W. Prezintă o diagonală de 80 de centimetrii, un ecran Full HD destul de potrivit pentru un living spaţios şi modern.

Din punct de vedere al preţului de achiziţionare, după am spus este unul dintre cele mai convenabile device-uri alte anului acesta, astfel în oferta eMag se găseşte la preţul excepţional de doar 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre aspect, se laudă cu trăsături elegante şi moderne, fiind realizat din cele mai calitative materiale. La pachet, i se alătură un suport distins, pe care se va monta Tv-ul. Împreună cu acest stand, greutatea device-ului este de aproximativ 5.7Kg şi măsoară numai 726 x 485 x 186(W x H x D) mm.

Imagini cu Philips 32PFH5300/88 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşadar, după cum am spus, vine echipat cu un display de 80 de centimetrii, are un format Full HD, cu o rezoluţie de 1920 x 1080p. Cât despre însuşirile acestui ecran, ar fii de spus că are un aspect de imagine de 16:9, o luminozitate de 300cd/mp şi beneficiază de câteva caracteristici superioare video, precum: Pixel Plus HD, Perfect Motion Rate 200Hz şi Micro Dimming.

Şi la nivel audio se prezintă foarte bine, astfel este dotat cu două ieşiri stereo, de 10W. Sunetul redat este optimizat prin următoarele tehnologii superioare audio, ca: Smart Sound, Dynamic Bass Enhancement, Auto Volume Leveller, Clear Sound şi Incredible Surround.

Ramură conectivităţii are la bază conexiune la internet prin Wi-Fi, plus o listă numeroasă de porturi, ca: Slot CI+, HDMI x 2, USB 2.0 x 2, Scarţ, intrare component, minijack căşti şi ieşire audio digital optică.

Cu ajutorul unui suport Tv de perete, reglabil SP22T, de 23”-42”, poţi opta la montarea device-ului pe perete, astfel te vei bucura de o vizualizare mult mai bună.

Acestea fiind spuse, Smart Tv Philips 32PFH5300/88 este un televizor de calitate, performant şi modern, comercializat la un preţ de ofertă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 80cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.