Philips 32HFL2819D/12 – televizor Full HD de 81cm, ieftin şi atractiv

Philips 32HFL2819D/12 este un televizor Full HD lansat în anul 2015, o variantă atractivă din punct de vedere al design-ului şi al specificaţiilor, dar şi al preţului de achiziţie. Este un televizor ideal pentru o cameră de hotel, sau ba chiar pentru bucătăria sau dorimitorul de acasă.

Reprezintă un model compatibil Vesa (200 x 100mm), astfel poate fi montat pe un suport Tv de perete, lucru ce aduce un plus de eleganţă şi modernitate încăperii. Puterea de consum este mai mică decât a unui bec de 60W, respectiv de numai 41W, fapt ce nu va modifica factura de la curent.

Se remarcă printr-un preţ de achiziţie foarte avantajos, pe departe cel mai accesibil din această serie, astfel acest model se poate achiziţiona de la eMag cu doar 1.099 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul caracteristicilor estetice, observăm o construcţie modernă, cu finisaje şi elemente distinse, pe un fond de culoare neagră. La nivel tehnic, ar fi de spus că are o greutate de mai puţin de 6kg şi că măsoară standard 735 x 476 x 185 (W x H x D) mm.

Acelaşi televizor modern din gama 2015 îl rasim şi în stocul celor de la Clickshop, evoMag şi Cel.

Imagini cu Philips 32HFL2819D/12 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, vorbim despre un LED excelent, cu un consum energetic redus, ce poate fi utilizat şi pe post de monitor, atunci când îţi doreşti un ecran mai generos şi mai calitativ. Deţine un display de calitate foarte bună, ce se laudă cu cea mai dezvoltată tehnologie de iluminare pe LED-uri. Are o diagonală de 81cm, un format Full HD şi o rezoluţie maximă de 1366 x 768pix. Deţine un unghi foarte larg de vizibilitate, respectiv de 176 / 176 de grade, o luminozitate crescută de 300 cd/m², un aspect de imagine de 16:9, fiind capabil să reproducă un conţinut viu colorat, cu o claritate incredibilă şi cu un contrast pe măsură.

În privinţa sunetului, se descurcă destul de bine, având ca şi caracteristici următoarele: Clear Sound, Treble and Bass Control, Incredible Surround şi Auto Volume Leveller. La acest capitol, ar fi de remarcat funcţia de limitare al volumului, o caracteristică ce îţi oferă posibilitatea predefinirii nivelului de volum, astfel încât să previ reglajele excesive ale acestuia.

Este completat cu o serie de porturi foarte utile, cum ar fi cel HDMI, Scart, USB 2.0, PC, minijack căşti de 3.5mm şi Slot CI+.

O setare ce mi s-a părut foarte interesantă în cazul în care aveţi copii, ar fi acea de blocare a meniului de instalare. Aceasta restricţionează accesul la setări şi configurare, prevenind costurile de reprogramare inutile. Tot aici, aş încadra şi funcţia de blocare controale laterale, ce blochează accesul la meniul televizorului.

Panoul integrat de conectivitate îţi permite să conectezi rapid device-urile personale, fară a mai fi nevoie de un alt panou extern de conectivitate.

Cu ajutorul portului USB, vei avea ocazia de a conecta orice dispozitiv, precum player-ul MP3, stick de memorie, camera foto/video şamd, pentru a va bucură de conţinuturi atât video, cât şi audio.

Dispune de funcţia de clonare USB a setărilor pentru instalare rapidă, ce asigură o copiere uşoară şi accelerată, fără a fi nevoie de alte cabluri. Astfel, în mai puţin de un minut, toate setările şi canalele vor fi copiate de la un Tv la altul.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Philips 32HFL2819D/12 este un televizor atractiv, de calitate superioară, ce provine din gama 2015, capabil să ofere o funcţionalitate ireproşabilă şi o calitate excelentă, atât video, cât şi audio.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspect plăcut
  • Full HD
  • Gama 2015
  • Raport preţ-calitate avantajos
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.