Philips 28PHH4109

Dacă îți dorești un televizor nou, nu foarte performant și nu ești dispus să aloci o sumă foarte mare pentru acesta, poți opta pentru un model nou LED, din gama Philips.

Philips 28PHH4109 este un model conceput în 2014, cu un aspect plăcut, modern, realizat din materiale calitative ce va da o pată de culoare oricărei încăperi.

Prețul acestui LED de la Philips este de aproximativ 1.000 (vezi preț actualizat). Dar dacă te grăbești îl poți prinde la prețul din oferta festivalului Oktoberfest.

IMAGINI CU Philips 28PHH4109 :

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Petrece-ți timpul liber în fața noului Tv, vizionând cele mai bune filme sau emisiuni preferate. Mulțumită display-ul de tip LED, cu diagonala de 71cm, un aspect al imaginii de 16:9 și o rezoluție HD de 1366x768pixeli, calitatea va fi uimitoare, îmbunătățită de caracteristicile superioare de imagine, precum Perfect Motion Rate 100 Hz și Digital Crystal Clear, și totodată consumul de energie electrică va fi redus, mulțumită tehnologiei LED.

Grație tehnologiei revoluționare de la Philips, Digital Crystal Clear, te vei bucura de cele 69 mld. de culori și de un super contrast dinamic de 500.000:1. Astfel calitatea imaginiilor reproduse va fi excelentă.

O altă tehnologie interesantă este și Perfect Motion Rate 100Hz(PMR). Această tehnologie îmbunătățește calitatea mișcărilor redate, rezultând imagini clare și naturale.

Calitatea sunetului puternic și clar redat prin ieșirile de 5W, este îmbunătățită de caracteristici superioare audio, ca și Incredible Surround, Clear Sound, Dynamic Bass Enhancement și Auto Volume Leveller.

Conectează-ți gadget-ul la alte dispositive prin intermediul conexiunilor, precum HDMI, SCART, Slot CI+, intrare USB 2.0 și Audio L/R în.

Cu ajutorul Player-ului multimedia integrat, ai ocazia de a viziona orice conținut preferi direct pe display-ul cel generos. Foarte simplu conectezi la USB-ul din dotare, orice device multimedia, stick de memorie sau aparat foto, și printr-o simplă apăsare de buton, te vei bucura de conținut video sau imagini pe ecranul televizorului.

În cazul în care dorești să folosești televizorul pe post de monitor, poți foarte simplu prin intermediul conectorului VGA. Trebuie decât să conectezi PC-ul la TV și inopinant te bucuri de conținutul tău.

Cu o greutate de doar 5Kg și dimensiuni minimaliste de 635 x 438 x 190(W x H x D)mm cu stand, foarte simplu poate fi montat pe suportul acestuia, ori dacă nu pe un suport TV de perete foarte elegant.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Incredible Surround
  • Clear Sound
  • 100 Hz Perfect Motion Rate
  • Digital Crystal Clear
  • Player multimedia integrat
  • LED

Contra:

  • Non Smart TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.