Philips 284E5QHAD

Unul dintre avantajele principale ale unui monitor, cu o diagonală destul de bună, ar fi că poate fi utilizat și pe post de televizor. De aceea, astăzi am ales să discutăm despre un monitor Philips, ce oferă eleganță și modernitate, la un preț incredibil de mic.

Așadar, Philips 284E5QHAD este un monitor LED, ideal celor ce își doresc să își achiziționeze un astfel de dispozititv la un preț extrem de accesibil. Diagonala sa generoasă permite cu ușurință utilizarea acestuia pe post de monitor pentru calculator cât și pe post de televizor.

Faptul că poate îndeplini cu ușurință multiple întrebuințări este susținut de funcțiile și specificațiile sale de ultimă generație.

Se evidențiază printr-un design simplist, însă prezintă trăsături destul de elegante, având o greutate de doar 3.14Kg și trăsături slim de 500 x 394 x 213 mm, măsurători ce iau în calcul și suportul acestuia.

Acestea fiind spuse, Philips 284E5QHAD este un dispozititv 2 în 1, modern și elegant, ce se regăsește la uimitorul preț de doar 899lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Monitor Philips 284E5QHAD :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Noul Philips vine proiectat cu un ecran LED de tip Wide, ce prezintă o diagonală de 28inch, respectiv 70cm. Dispune de un format Full HD cu o rezoluție de 1920 x 1080p, de un unghi de vizibilitate orizontală/verticală de 178/178 grade, de un contrast dinamic de 20.000.000:1 și de o reproducere de culori excelentă, de 16.7milioane. Așadar, calitatea imaginilor va fi una excelentă, mulțumită display-ului IPS, ce va oferii culori fidele, un contrast extraordinar și o claritate perfectă.

Se bucură și de caracteristica Smart Image Lite, o tehnologie avansată, ce îmbunătățește în mod automat saturația culorilor, constrastul și dinamică acestora, astfel încât să ofere rezultate ireproșabile. Pe lângă acestea, beneficiază și de tehnologia avansată TrueVision, ce oferă un grad de performanțe ridicat la afișare.

La capitolul conectivitate, cuprinde un port VGA și două porturi HDMI. Însă, putem specifica, că unul dintre cele două porturi HDMI, se bucură de tehnologia mobile-high definition- link (MHL), ce permite altor dispozitive smart să se conecteze direct la acest monitor.

La nivel audio, se evidențiază prin două difuzoare stereo, destul de puternice, de 2.5W, ce redă un sunet surprinzător de bun.

În final, recomandăm cu încredere acest monitor Philips 284E5QHAD, reprezentând alegearea ideală în situația în care dorești să îți achiziționezi un monitor, pe care vei vrea să îl utilizezi și pe post de televizor.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • LED
  • FullHD
  • Display Wide
  • Unghi maxim vizibilitate orizontală/verticală: 178 / 178 grade
  • 16.7 milioane
  • Diagonala 28 inch
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.