Philips 24PHT4000 – non Smart Tv HD cu funcţie de monitor, modern şi accesibil

Philips 24PHT4000 este un televizor accesibil din gama 2015, cu tehnologie ambilight şi cu un design pe măsură, ce nu beneficiază de funcţii şi specificaţii smart.

Vorbim despre un LED conceput pentru cei ce nu pun accent pe performanţă, un device compatibil Vesa (75 x 75mm), echipat cu tuner digital DVB-T/C/T2, cu intrare antenă, cu redare video şi cu player multimedia integrat, ce poate fi folosit şi pe post de monitor.

Este un televizor foarte avantajos ca şi preţ de achiziţie, astfel în magazinul online eMag costă doar 699 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea tehnică, cât şi pe cea estetică, remarcăm o construcţie ultra modernă, cu elemente şi trăsături bine definite. Dimensiunile standard cu stand sunt de 560 x 112 x 344(W x H x D ) mm, având o greutate de 3.2kg.

Acelaşi televizor cu funcţie de monitor îl pun la dispoziţie şi cei de la evoMag şi Altex.

Imagini cu Philips 24PHT4000 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Deţine un display bun, cu o diagonală de 61 de centimetrii, cu rezoluţie HD, la 1366 x 768pix. Ca şi specificaţii, se laudă cu următoarele: luminozitate de 200 cd/m², aspect imagine de 16:9 / 4:3, Digital Crystal Clear şamd.

În privinţa sunetului, dispune de ieşiri audio stereo de 5W, ce au ca şi caracterisitici următoarele: Smart Sound şi Incredible Surround.

La nivel de conectivitate, vine dotat cu 2 porturi HDMI, cu un port USB 2.0, cu o ieşire audio digitală optică, cu o intrare Scart, cu o intrare PC, cu Slot CI şi cu minijack căşti.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Philips 24PHT4000 este un non Smart Tv din seria 2015, cu rezoluţie HD şi cu un aspect pe măsură, ce garantează un conţinut video, cât şi audio foarte bun.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart Tv LED
  • Ambilight
  • Gama 2015
  • Diagonala 61cm
  • HD
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.