Philips 24PHH4000 – un televizor de calitate, modern şi accesibil, perfect pentru dormitor

Philips 24PHH4000 este un televizor foarte accesibil şi extrem de plăcut, ca şi design, un model ce provine din recenta categorie de non Smart Tv-uri a celor de la Philips.

Ei bine, aveam cu un LED atractiv, ce se bucură de o diagonală de 61 de centimetrii, de tuner digital (DVB-T/C), de redare video (NTSC, PAL, SECĂM) şi player multimedia integrat.

Din punct de vedere al preţului, vorbim despre un televizor foarte accesibil, aşadar se poate achiziţiona din stocul eMag cu preţul de doar 849 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul aspect, se remarcă prin cele mai bune şi moderne finisaje, construcţia fiind realizată din cele mai de calitate materiale. Are o greutate de numai 3.2Kg şi măsoară doar 560 x 344 x 112(W x H x D) mm, greutate şi dimensiuni ce iau în calcul şi suportul ce vine la pachet cu device-ul.

Acelaşi televizor fără funcţii smart de la Philips îl regăsim şi în oferta magazinului online Flanco.

Imagini cu Philips 24PHH4000 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşadar, vine dotat cu un display HD, cu o rezoluţie de 1366 x 768p, ce are o diagonală de 61 de centimetrii. Ca şi specificaţii video, beneficiază de Digital Crystal Clear, de Perfect Motion Rate 100Hz, de aspect imagine de 16:9 şi de o luminozitate de 200cd/mp.

Din punct de vedere audio, prezintă un sistem audio stereo, integrat, cu o putere de 5W. Sunetul reprodus de acesta, este optimizat prin următoarele caracteristici avansate de sunet: Smart Sound, Clear Sound, Auto Volume Leveller, Bass Control şi Incredible Surround.

Conectivitatea beneficiază de o serie numeroasă de conectori, precum: 2 x HDMI, D-Sub, USB 2.0, intrare PC, ieşire audio digitală, Slot CI+, minijack căşti şi Scart.

Odată cu montarea televizorului pe perete, cu ajutorul unu suport reglabil Tv SPB221, de 13”-42”, te vei bucura de o vizibilitate excepţională, asemănătoare celei de cinematograf.

Acestea fiind spuse, televizorul Philips 24PHH4000 este un LED atractiv, modern şi avantajos, perfect pentru dormitoarele celor mici.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 61cm
  • HD
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.