Philips 24PFS5231/12 – LED modern şi elegant din generaţia 2016

Philips 24PFS5231/12 reprezintă un alt model recent de non Smart Tv evidenţiat printr-un aspect aparte, elegant şi modern. Dateliile şi finisajele ultra-moderne conferă un aer distins, aducând cu ele un plus de eleganţă şi de rafinament locului în care este amplasat devie-ul.

Ei bine, vorbim despre un televizor LED ce nu se laudă cu numeroase funcţii şi carcteristici inteligente. Este doar un televizor clasic, cu funcţie de monitor, cu capacitatea de a asigura o reproducere corectă atât a conţinutului Tv, cât şi a celui multimedia preferat.

Acest model recent 24PFS5231/12 este deja prezent în magazinul online eMag, comercialitat cu doar 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Privindu-l din punct de vedere estetic, prezintă un exterior ultra-modern pe o nuanţă de culoare albă. Se remarcă prin finisaje perfect definite, fiind extrem de uşor de integrat în orice stil de amenajare. Ca şi detalii tehnice, ar fi de spus că are o putere consumată de numai 23W, că măsoară standard cu suport 547.9 x 129.1 x 410 (W x H x D) mm şi că are o greutate de aproximativ 4.3kg.

Imagini cu Philips 24PFS5231/12:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul televizor atractiv de la Philips este prevăzut standard cu un ecran LED de 60cm în diagonală. Se bucură de o intensitate luminoasă de 250cd/m2, de un aspect de imagine de 16:9, de unghiuri largi de vizualizare, precum şi de caracteristica avansată Digital Crystal Clear. Are capacitatea de a reproduce imaginea la o calitate foarte bună, respectiv la o rezoluţie Full HD de 1920 x 1080p.

Pe partea audio, dăm peste un sistem stereo integrat ce dezvoltă o maximă putere de 16W. Ca şi caracteristici superioare de sunet, deţine următoarele: Echilibrare automată a volumului, Sunet Clar, Smart Sound, Incredible Surround 3D şi Triple Ring Technology.

Cât despre conectivitatea acestui televizor Philips, include o ieşire audio digitală optică, o intrare USB 2.0, o intrare PC, o intrare antenă, o intrare Scart, două porturi HDMI, Minijack căşti, Slot CI+, Tuner digital şi Media Player USB.

Tuner-ul digital (DVB-T/T2/C/S/S2) şi Slot-ul CI+ (PCMCIA) au rolul de a inclocui clasicul decodor extern (mediabox), necesar la receptarea transmisiilor Tv în format Digital sau HD.

Cu ajutorul Media Player-ul USB dispozitivul de faţă este capabil să reproducă orice tip de material multimedia (foto/video/audio) direct de pe diverse surse externe de stocare.

Concluzie:

În concluzie, Philips 24PFS5231/12 este un televizor LED ultra-modern din generaţia 2016, ce se integrează extrem de bine în decorul oricărei locuinţe.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 60cm
  • Modern
  • 2016
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.