Philips 22PFH4000 – un device de calitate, perfect pentru bucătărie sau pentru un dormitor mai mic

Philips 22PFH4000 este un LED atractiv, ce nu deține funcțiile unui televizor smart, însă se bucură de un design plăcut și de specificații numeroase.

Vorbim despre un televizor cu diagonala de 22inch (56cm), ce asigură o rezoluție Full HD, astfel te vei bucura de un conținut de calitate, cu cele mai bune contraste și culori.

Cât despre preț, este un model foarte accesibil, astfel se poate procura din oferta celor de la eMag cu prețul de numai 749 de lei (vezi preț actualizat).

Din punct de vedere al construcției, este un model compatibil VESA (75 x75), venind la pachet cu un stand elegant, pe care va sta montat device-ul. Ca și greutate și dimensiuni, cântărește în jur de 2.7Kg, măsurând 512 x 317 x 112 (W x H x D)mm.

Același televizor Philips, îl pun la dispoziție în stocul de oferte și cei de la Flanco.

Imagini cu Philips 22PFH4000 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Prezintă în dotare, un ecran LCD de 22inch (56 de centimetrii), ce asigură un aspect de imagine de 16:9 și o luminozitate de 200cd/mp. Este un display Full HD, cu o rezoluție de 1920 x 1080pix, ce garantează o calitate excelentă a conținutului reprodus.

Cât despre sunet, dispune de o linie audio de 5W, optimizată prin următoarele caracteristici avansate de sunet: Smart Sound, Bass Control, Clear Sound, Incredible Surround și Auto Volume Leveller.

La nivel de conexiune, beneficiază de ieșire audio digitală (optică), de intrare PC (D-Sub cu 15 pini), de intrare USB 2.0, de minijack căști, de două porturi HDMI și de Slot CI+.

Alte detalii despre noul device, ar mai fii de specificat faptul că are o putere de consum de 24W, vine echipat cu player multimedia integrat, cu tuner digital, cu One-stop Home button și așa mai departe.

Suportul Tv de perete A+ SPB221, reglabil, de 13″-42″, este perfect pentru a monta noul device pe perete, astfel încât să te bucuri de o vizibilitate extraordinar de bună și totodată de mai mult spațiu în încăpere.

Acestea fiind spuse, Philips 22PFH4000 este un televizor de calitate, de dimensiuni reduse, ce îl face potrivit în bucătărie sau în dormitoare ce mai puțin spațioase.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 56cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.